Nu as face-o pentru nimic in lume pentru ca nu as vrea sa mi se intample si mie ceva de genul asta
Dacă ai accepta o astfel de situaţie, înseamnă că tu nu esti o prietenă bună si nici nu meriţi una.
Nu, nu aş accepta. Nici nu m-aş gândi la o posibilă aventură.
Gândeşte-te ca într-un final o să rămâi şi fără partenerul de sex si fără prietenă.
Mie niciodata nu mi-au placut prietenii prietenelor mele...nu-i mai vad ca pe niste barbati(adica nu ma mai gandesc daca arata bine, daca sunt destepti, etc).ii vad strict ca pe partenerii prietenelor ...deci NU.
Sincer, da. Cu conditia, ca prietena mea sa nu afle niciodata.
De ce as face-o? Din placere, din curiozitate, de arta sexului.
Sincera...nu sa ma culc cu iubitul celei mai bune prietene...nu. M-as gandi cum ar fi daca mi s-ar intampla mie asta? Eu una, as avea impresia ca o tradez. Si nu mi-as lua unu care umbla la 2 maini. Daca se desparte de ea, poate dar nu direct..as astepta dupa despartire un pic.
Simplu vorbeste cu prietena ta. si spune-i uite ma atrage iubitu tau vreau sex :X si ca sa nu te insele propune-i s`o facem in 3 el accepta sigur acum ramane ea
Numindu-te cel/cea mai bun/a prieten/a a respectivului sau respectivei cred ca exclude din start idea unei aventuri cu iubitul/iubita ei/lui.
Prietenia este strans legata de respect.
Nu se face asa ceva.
Poate e doar un test din partea respectivului pentru a vedea ce prietene are iubita lui. E si asta un lucru de luat in calcul inainte sa dai startul aventurii.
Ai grija.
Daca esti cu adevarat cea mai buna prietena a acelei fete, nu i-ai face niciodata un asemenea mizerabil lucru! Stapaneste-ti hormonii si gata ) scuze ca pare un pic ca imi bat joc dar nu fac asta :O pune-te in situatia ei..nu cred ca ti-ar placea prea mult. Gaseste si tu un alt baiat, oricare in afara de iubitul celei mai bune prietene, iubitul mamei tale, iubitul surorii tale sau un profesor ( de istorie ) )) )) Bafta >
karinyyyyy întreabă:
TheWorstNightmare întreabă:
Mutubal întreabă: