| vanessayassmine a întrebat:

Daca ai fi foarte atras/a de iubitul/a celui/celei mai bun/e prieten/e si s-ar ivi ocazia unei aventuri, ai face-o sau nu, si de ce? Dau funda pentru cele mai sincere si mai concrete raspunsuri. Sunt in aceasta situatie. Ms.

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu as face-o pentru nimic in lume pentru ca nu as vrea sa mi se intample si mie ceva de genul asta

| neutrino a răspuns:

Daca deja pui asa problema, fa-o. Oricum ii vei pierde pe amandoi.

| h3r a răspuns:

Dacă ai accepta o astfel de situaţie, înseamnă că tu nu esti o prietenă bună si nici nu meriţi una.
Nu, nu aş accepta. Nici nu m-aş gândi la o posibilă aventură.

Gândeşte-te ca într-un final o să rămâi şi fără partenerul de sex si fără prietenă.

| Vix999 a răspuns:

Mie niciodata nu mi-au placut prietenii prietenelor mele...nu-i mai vad ca pe niste barbati(adica nu ma mai gandesc daca arata bine, daca sunt destepti, etc).ii vad strict ca pe partenerii prietenelor ...deci NU.

| irrumator30 a răspuns:

Sincer, da. Cu conditia, ca prietena mea sa nu afle niciodata.

De ce as face-o? Din placere, din curiozitate, de arta sexului.

| JiTerra a răspuns:

Sincera...nu happy sa ma culc cu iubitul celei mai bune prietene...nu. M-as gandi cum ar fi daca mi s-ar intampla mie asta? Eu una, as avea impresia ca o tradez. Si nu mi-as lua unu care umbla la 2 maini. Daca se desparte de ea, poate dar nu direct..as astepta dupa despartire un pic.

| pursisimpluAlex a răspuns:

Simplu vorbeste cu prietena ta. si spune-i uite ma atrage iubitu tau vreau sex :X si ca sa nu te insele propune-i s`o facem in 3big grin el accepta sigur acum ramane ea

| ŞtefanaTCK a răspuns:

Numindu-te cel/cea mai bun/a prieten/a a respectivului sau respectivei cred ca exclude din start idea unei aventuri cu iubitul/iubita ei/lui.
Prietenia este strans legata de respect.
Nu se face asa ceva. happy
Poate e doar un test din partea respectivului pentru a vedea ce prietene are iubita lui. E si asta un lucru de luat in calcul inainte sa dai startul aventurii.
Ai grija. happy

| Aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Daca esti cu adevarat cea mai buna prietena a acelei fete, nu i-ai face niciodata un asemenea mizerabil lucru! Stapaneste-ti hormonii si gata laughing) scuze ca pare un pic ca imi bat joc dar nu fac asta :O pune-te in situatia ei..nu cred ca ti-ar placea prea mult. Gaseste si tu un alt baiat, oricare in afara de iubitul celei mai bune prietene, iubitul mamei tale, iubitul surorii tale sau un profesor ( de istorie ) laughing)) rolling on the floor)) Bafta >big grin