| maybetoday a întrebat:

Daca ai fost inselat si v-aţi despartit cum sa treci peste asta?

Răspuns Câştigător
| grab a răspuns:

Pai daca te-a inselat inseamna ca nu te mai iubea de ceva timp.
Nu ai avut activat simtul vostru celebru care va ajuta sa gasiti alta craca precum maimuta inainte sa se usuce aia de care sunteti deja prinse?

Apoi, daca nu mai e nimic intre voi, nicio discutie, incearca sa nu iti mai rulezi in cap filme din relatia care s-a sfarsit.
Din proprie experienta, iti pot spune ca ajuta foarte mult sa citesti foarte mult sau daca ti-e lene sa incepi sa vezi niste seriale ca sa te destinzi cateva zile la rand asa.
Daca te simti obosita sau abatuta, nu sta in casa, iesi cu prietenele in oras, la plimbare, la patinoaj, la munte, in club, oriunde doar sa ai activitate.

O sa gasesti in curand un baiat care sa merite urmatorii minim 6 ani din viata ta, trebuie doar sa tii capul sus. ca la frizer happy

succes!

| maybetoday explică (pentru grab):

Imi place sa citesc, citesc, privesc si filme, am si oameni dragi care ma ajuta! azi ma simt mult mai bine! multumesc!

| grab a răspuns (pentru maybetoday):

Zi-mi 2 filme care te-au impresionat cel mai mult in perioada asta happy

1.eat,love,pray
2.w.e.
3.gone girl

| grab a răspuns (pentru maybetoday):

Merci de raspuns.happy

mie mi-a placut "Ramai cu mine" recent. Ah, scuze, nu e prea theme-related in cazul tau... dar merita vazut, are 13 episoade si sunt povesti interesante despre dragoste si lipsa ei mai ales. happy are si despartiri desigur. oameni care s-au "refacut" dupa, in alta dragoste.

Acum citesc Osho- cartea despre barbati---- care tare imi place.+ ca are tangente, imi place f mult psihologia umana, si sunt impresionata, termin cartea si privesc filmul tau

20 răspunsuri:
| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Nu am fost inselata, dar cu toate astea mi-au trecut mii de scenarii in cap..cum as reactiona daca as fi,ce as face,ce as spune,cum as trece peste.

Da,ma gandesc ca durerea este imensa,ca sunt atatia ani la mijloc,atatea amintiri si tot restul. Cred ca pana la urma nu ai ce face,decat sa te resemnezi. Intr-un fel sau altul durerea tot acolo ramane,doar ne obisnuim cu durerea si cu golul ala.
Ai putea incepe prin a-ti aduce aminte de momentele frumoase. Sa-ti incarci cat mai mult timpul liber, sa cunosti persoane noi, dar niciodata sa nu incerci sa-l inlocuiesti cu un alt el, pentru ca iti faci mai mult rau.
Cu totii suntem buni la dat sfaturi, dar cand vine vorba de practica nu mai e asa usor. In timp si cu rabdare vei putea trece peste.

| maybetoday explică (pentru Sanusperiniciodatalamaibine):

Nici nu iti doresc sa fii vreo dată înşelată e o stare de *** ca si cum iti dispare tot ce ai avut mai bun,si ca pe cine iubeai nu te astepti sa-ti dea cu cutitul in spate,fapt ca doi se ceartă ttebuie clarficicata problema,da nu sa lasi miine in jos sa bei ca porcul si sa caut-o distracţii, si dacă ar fi o dsitractie, dar asa sunt împreună. Doar timpul poate ceva, dar asa o durere si un gol, un chin so o stare care nu se explica sad

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns (pentru maybetoday):

Se ineaca in bautura si in distractii de minut pentru ca este mai usor. Este mai usor in locul incercarilor, in locul unor discutii, in loc sa gandesti este mai usor. Bineinteles ca este. Alege calea cea mai simpla. Insa, tu vei fii mai castigata pentru ca distractia te face sa uiti pret de cateva ore, adevaratul chin va veni abia dupa ce se va trezi.

| christos1234 a răspuns:

Depinde de 3 factori :
-Durata relatiei
-stabilitatea relatiei
-intelegerea intre parteneri
Daca vreuna dispare deja nu mai merge...

| maybetoday explică (pentru christos1234):

Durata 6 ani, ne-am înţeles bine pînă la un moment dat, normal ca nu va merge eu asa ceva nu iert!
Dar fie întrebarea a fost - cum sa treci peste asta ( despărţire + inselare)

| christos1234 a răspuns (pentru maybetoday):

Gaseste-ti un iubit care sa acopere gaura din inima ta.

CREZI CA E USOR? Doar sa folosesc un om ca sa-mi fie mai bine ca sa uit e toţi aceeaşi ca si cum ai înşela ...iti bati joc de alta persoană si te joci de-a dragostea.

| christos1234 a răspuns (pentru maybetoday):

Nu ..ma refeream ca la inceput uiti de fostul, pe viitor poate vei realiza ca acesta este acualul si ca candva va trebui sa uiti de fostul.

Merci de sfat! :* aştept si altele!
E o chestie delicată...

| Emilian65 a răspuns:

Eu, unul nu as trece peste asa ceva. Mi-as gasi o alta prietena care sa ma iubeasca.

| h3r a răspuns:

Doare, însă trebuie să te stăpânești și să privești înainte.Nu uita că cine ți-a făcut asta, nu mai merită nimic, iar dezamăgirile aduse îți vor întări sufletul, fii tare pentru tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti gasesti alta iubit/a si vei trece usor usor peste dar si cu timpu trece tot

Răspuns utilizator avertizat
| TimoTimo a răspuns:

Si eu am fost inselat si nu am suferit, deoarece nu eu am fost cel care si-a batut joc.
Nu tu meriti sa suferi ci fostul tau iubit.