anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ai gasi in telefonul prietenului tau un mesaj adresat altei fete, de genul "Ce faci draguto? Cand ne intalnim si noi? Te-am pupat.". Iar tu cand ii ceri explicatii, el sa iti spuna "a fost un moment de slabiciune". Ce ai face?

12 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

I-as spune ''pa pa, fraiere!''.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

I-as da papucii si daca m-ar intreba de ce i-as spune asa:Am un moment de slabiciune!"

pa, pa.

| anka a răspuns:

L-as trimite la aia la care i-a dat mesajul. Nu pot sa iert asemenea,, slabiciuni" din partea barbatilor. Daca te-ar fi prins el pe tine te-ar fi iertat? NUUUUUU.

| zizibela a răspuns:

Eu i-as spune papa "slabutule" rolling on the floor) faza e ca eu am gasit in tel lui mesaje de la fete in care fetele il chemau in orasrolling on the floor rolling on the floor si l-am intrebat de ce nu le-a onorat invitatialaughing in fine nu prea trebuie sa iei lucrurile asa dramatic spune-i pa si gatabig grin de cat timp sunteti impreuna?smug

| gheorghita a răspuns:

M-as supara foarte tare si mi-as pierde increderea in el. Pe deasupra mai are si tupeul sa-mi zica ca " a fost un moment de slabiciune " eu una nu permit chestiile astea, nu te lasa insela a, calcata in picioare.

| Bianca_2742 a răspuns:

Ce sa-i fac? Pai il castrez si gata.Este fatalau sau cum? Ce prost.Cred ca mas simtii ca dracu.

| nuta a răspuns:

Ias da doua momente de slabiciune peste fatalaughing)

| AnnUshcA a răspuns:

Oricat de mult ai tine la el sa nu-l ierti si sa-l trimiti la plimbare si vei vedea ca daca el tine la tine te va cauta si tu refuzandu-l nu se va lasa si l-a un moment dat poti sa-l ierti daca merita... dar nu uita un baiat care greseste o data o poate face si a doua oara nu toti dar majoritatea...bafta

| ToxxxxxyiLiycKxKxKx a răspuns:

Sunt baiat.si iti dau urmatorul sfat parasestel.pentru ca daca il vei ierta acum acestea se vor repeta si doar tu vei avea de suferit.parerea mea. tu alegi ce faci cu viata ta...

| 教皇 a răspuns:

Pai in primul rand l-as lovi rau de tot si i-as spune ca eu nu suport sa il impart cu o alta fata, in acelasi timp i-as arata usa.

pup.

| reyna_7838 a răspuns:

Daca s-a intamplat o data o sa se mai intample.mai bine ii zici pa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Desparta-te de el... daca mai ramai cu el, o sa se repete