| devilll a întrebat:

Daca ai mai avea o singura zi de trait, ce ai face?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, le-as spune tuturor celor dragi, prietenilor si familiei ce mult au insemnat pentru mine si mi-as cere iertare tuturor celor care am gresit, in plus i-as spune baiatului iubit ca il iubesc din tot sufletul si ca imi pare rau ca nu am fost asa cum si-a dorit...sad

13 răspunsuri:
| carminaburana43 a răspuns:

As pupa toti membrii familiei si pe urma m-as culca...as dprmi... daca tot e sa se termine macar sa fiu odihnit!laughing

| i.love.me a răspuns:

Mias incepe viata sexuala probabil laughing pentru ca celelalte lucruri les face automat

| amoremioX a răspuns:

As face cat de multi oameni fericiti... i-as spune omului p care il iubeam sau p care inca il iubesc.tot cev simt,, si cat m-a durut tot ce mi-a facut pentru ca acum ma fac ca nu mi pasa dar de fapt ma doare mai mult decat mi-as fi imaginat vreodata, pop

| daniDeeDee a răspuns:

I-as spune mamei cat de mult o iubesc sad

si restul zilei l-as petrece alaturi de persoana iubita. happy

| AliNuTzA_9627 a răspuns:

Pana si in ultima clipa m.as gandi la mine...sa imi pregatesc locul de vecilaughing), sa dau comanda de cosciug...si sa ma rog sa imi ierte D-zeu pacatele ca sa ajung in raihappy

| Gexu a răspuns:

I`as spune persoanei pe care o iubesc, ca o iubesc din toata inima iar ea nu stiesad

| Kandy a răspuns:

I-as spune ca il iubesc si sa stam macar in acea zi impreuna fiecare minut sad...si mi-as cere scuze de la toate persoanele carora le-am gresit... aaaa si inca ceva: i-as avertiza pe cei care ma enerveaza sa nu se bucure ca mor pentru ca o sa mai auda de mine laughing (pe bune chiar asa as face)! kiss te pup

| night_crawler a răspuns:

Mas ruga sa ajung in RAI laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-as lua ramas bun de la toti iar apoi as face sex

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-as pocai sa fiu sigura ca ajung in rai.Sa faci si tu la fel!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-as ruga toata ziua lui Dumnezeu, pentru a-mi ierta pacatele si i-as cere sa-mi lungeasca zilele...by Adex

| d(eea)b a răspuns:

I-as spune iubitului meu ca... daca vom sfarsii...si dincolo de moarte tot impreuna vom fii.

| ciucinciu a răspuns:

As face foarte multe lucruri rele

Întrebări similare