Pff...
mai complicat de atat nu putea fi, chiar ca pare o telenovela, ceva de genu
pai, asta tu sti, adica tu iti poti da raspunsul singura. tu pe care'l vrei? prietenul tau, cel de 2 ani, frumos din partea lui ca a inteles situatia, ca a fost o mica "scapare" dar problema e ca tu ce'ti doresti?
e foarte dificila situatia dar nimeni nu poate decide in locul tau. baiatul, colegul, daca tu nu vrei mai mult e la el sunt sigura ca va intelege. sper sa iesi din situatia asta si sa ne spui cum a iesit intr-un final succes!
E bun colegu`?Stai cu colegu`...cred.Ce rost are sa mai stai cu primul` daca nu te mai atrage si nici nu tine la tine [din moment ce te lasa cu ala]?
Daca scrii o carte e interesant... daca nu atunci e grav... ce e de facut? pai ori cu colegu' ori cu prietenul ca nu merge cu amandoi... oricum unul dintre ei va avea de suferit...de ce nu discuti cu prietenul tau si poate va rezolvati situatia si incepe din nou sa te "atraga"?
Deci am citit intrebarea de 5 ori
Ce situatie. n-am mai intalnit.cred ca ar fi mai potrivit colegul.
Bun inceput de scenariu de telenovela! Partea lacrimogena cu "a inteles situatia ta si te lasa sa continui cu colegul "ma face sa cred asta! Scuze daca gresesc! Astept si continuarea...
Pai sa te desparti de primul si sa continui doar cu "colegu de banca", altfel o sa dai impresia ca esti cam tarfulita, chiar daca nu este adevarat:-pe
Wow...asta da tragedie.Adica...cred ca prietenul tau e super mega intelegator...Insa...nu vreau sa te judeca. dar cea care greseste in toata povestea asta esti tu, deoarece ii faci pe amandoi sa sufere, si nu ti cont de sentimentele niciunuia.Adica.prietenul ti-a dovedit clar ca te iubeste de moment ce a acceptat ceea ce ai facut tu.si faptul ca l-ai inselat, iar colegul tau... e atta de inocent incat nu isi da seama ce se intampla cu adevarat in jurul sau...Ideea e ca amandoi tin la tine.si tu ii faci sa sufere, involuntar, pe amandoi...Ramai cu cel pe care simti tu ca il iubesti...Nu lasa mila sa te conduca pe cai gresite.Gandeste-te ca e in joc si viata ta.Adica tu renunti, poate, la fericirea ta, numai pentru a nu-i distruge fericirea colegului tau.Eu zic sa te gandesti bine si sa iei decizia cea mai buna.Atatbpentru tine.cat si pentru ei.bafta
... sa termini liceul si sa iei bac-ul, cred. Dupa cum pui tu problema. Sper ca nu sinteti naibii prin clasa a saptea.
Hmm uite ca am reusit sa scap de situatia asta...cu greu... Am ramas cu colegul.Consider ca este mai bine deoarece daca as fi continuat cu iubitul de 2 ani de zile acum nu ar mai fi fost la fel totul(nu ar mai fi avut incredere in special)...si pentru ca tin la el si il iubesc in continuare si cred ca am sa o fac mereu .am considerat ca este mai bine asa decat sa il chinui aiurea.
Hmm...colegul de banca...imi e amic de 3 ani de zile, ne cunoastem reciproc f bine . L-am placut din prima zi in care l-am cunoscut, dar atunci nu era asa interesat de fete. Iar acum s-a ajuns la asta dintr-o joaca...plus ca fostul prieten s-a impacat cu ideea repede ca nu mai puteam continua asa ca ne faceam rau unul altuia si de comun acord am zis sa o lasam balta si sa fim prieteni.
Hmmm iata ca inca sunt cu colegul de peste 8 luni de zile si am trecut prin multe intr-un timp asa de scurt de parca il stiu si am stie de o viata! n-am mai avut o viata asa fericita de cand sunt cu el si il iubesc mai mult ca orice pe lume! nu se compara din nici un pc de vedere cu fostul... daca fostul ma iubea asa mult insista si afcea el ceva pentru a-mi dovedi ca merita sa raman cu el...am asteptat si nu a reactionat cu nimic ca si cad nu i-ar fi pasat.deci consider ca am facut cel mai bun lucru din viata mea!