Eeee, iti trece.Stai sa vezi cand o sa-ti ceara sa faceti anal.Problema este ca atunci doar tu o sa ai parte
Eu zic ca ar trebui sa cantaresti bine lucrurile. Daca nu te mai simti comfortabil alaturi de el, spune-i-o si incercati sa rzolvati problema impreuna. In materie de relatii sexuale nu conteaza durata relatiei, ci felul in care te face persoana respectiva sa te simti.
Eu cred ca tu ai o problema de timiditate. In ceea ce priveste sexul eu cred ca in dragoste nimic nu este rusinos. Trebuie doar sa vrem amandoi sa facem acel orice.
In ceea ce priveste faptul ca erai sau nu pregatita pentru a-ti incepe viata sexuala doar tu poti sa stii(nu ai precizat nici macar varsta).
Revenind la sex : fa orice crezi ca ti-ar putea placea sau v-ar putea placea. Rusinea nu are ce cauta in pat!
Bafta!
Da asa e te inteleg, dar sa vezi ca odata cu trecerea timpului o sa fie altfel, o sa te obisnuiesti, cred ca fiecare fta a facut asa ceva nu e o rusine, nu ai dc regreta pentru ca nu e ceva iesit din comun si in plus nu st de 3luni 1 an jumatate e ceva, stai calma:*
Esti timida si dupa 1 an jumatate si asta nu-i bine deloc. Inseamna ca in tot acest timp nu ati ajuns sa va cunoasteti foarte bine. Daca v-ati fi cunoscut mai bine, acum nu ai mai avea acest sentiment si te-ai simti ok in prezenta lui sau, cum ai zis tu, cand faceti sex. Nu este rusinos nimic intr-o relatie bazata pe dragoste. Esentialul este sa-ti placa ceea ce faci si sa nu fii nevoita sa o faci din obligatie, doar pentru a-i satisface lui capriciile.
Nu cred ca e cazul sa regreti.Crezi ca o sa ti scrie pe frunte ca ai facut asta, iar daca ti cont de orgaliu intre voi, nu este cazul.In dragoste iubesti neconditionat, rezuma te doar la acest sfat.Important este sa va simtiti bine si sa impartasiti acceleasi sentimente. Faptul ca iti este rusine arata ca il respecti si este un lucru bun.Baietilor le place sexul oral la nebunie si iti garantez ca v a aprecia asta.Ca si avertisment din partea unui baiat, iti spun sa ai foarte mare grija cum faci asta, sa nu pari disperata sau profesionista.Mult succes.
E normal sa faci oral.Nu e normal sa stie toata lumea ca faci.
Nu e asa cum zice toata lumea, prima data va fi aiurea, dup'aia totutl va fi bine. Dar fa'o doar daca tu vrei si simti ca vrei s-o faci!
Bafta.