Aici cred ca depinde si de baiat.
Eu, cel putin, ma uit mai intai sa vad daca se ingrijeste ( sa nu aibe mustata in principal ), sa nu dea raspunsuri simple (de exemplu, la intrebrea ''ce faci?" sa raspunda doar cu ''bine, tu?"),
sa fie zambareata / haioasa . si sa nu faca parte din cele ''care il plac pe x pana la ultimul ban''. Si mai multe chestii, dar astea sunt de baza.
Salut! 1.sa fie frumoasa si draguta dar si un pic inteligenta dar nu chiar asa de tare...2.sa fie fidela 3.sa fie a mea)))
Sau dacă privesc. Aspectul, dar primează cealaltă parte, cu caracterul, inteligenţa. Să aibă partea aia misterioasă dezvoltată; să fie creativă.
In primul rand eu sunt baiat iar in al doilea rand mie imi place la o fata sa fie sincera, haioasa si sa nu fie genu:wow ce tare e SI CATI BANI ARE
Fizic - ochi patrunzatori, zimbetul (nu-mi place cand o fata sta trista)
moral - Sai ce vb cu ea,; sa nu fie tacuta, sau se rusineze cand sta intr-o companie necunoscuta (depinde si de companie); sa intseleaga glumele si sa intseleaga ce este serios; sa intseleaga lumea; sa intseleaga in ce situatsie se afla; si cel mai principal, sa nu aiba 12 fete!
anonim_4396 întreabă:
♣ Ma®®yE [;x] întreabă: