| Ppitzzi a întrebat:

Daca ai privi din perspectiva unui baiat.
Ce anume ti'ar place la o fata.

Răspuns Câştigător
| Sburatorul a răspuns:

Aici cred ca depinde si de baiat.
Eu, cel putin, ma uit mai intai sa vad daca se ingrijeste ( sa nu aibe mustata in principal laughing ), sa nu dea raspunsuri simple (de exemplu, la intrebrea ''ce faci?" sa raspunda doar cu ''bine, tu?"),
sa fie zambareata / haioasa big grin. si sa nu faca parte din cele ''care il plac pe x pana la ultimul ban''. Si mai multe chestii, dar astea sunt de baza. big grin

7 răspunsuri:
| CrazzyGirlCsm a răspuns:

Cum arata.laughing Fizicul...

| Michiiiiiiiiii a răspuns:

Felul ei de-a fii.

| Loryoficial a răspuns:

Salut! 1.sa fie frumoasa si draguta dar si un pic inteligenta dar nu chiar asa de tare...2.sa fie fidela 3.sa fie a mearolling on the floorlaughing)))

Răspuns utilizator avertizat
| Georgeeeeeeeee a răspuns:

Sau dacă privesc. Aspectul, dar primează cealaltă parte, cu caracterul, inteligenţa. Să aibă partea aia misterioasă dezvoltată; să fie creativă.

| Allix13 a răspuns:

In primul rand eu sunt baiat iar in al doilea rand mie imi place la o fata sa fie sincera, haioasa si sa nu fie genu:wow ce tare e SI CATI BANI AREbig grin

| Fikus a răspuns:

Fizic - ochi patrunzatori, zimbetul (nu-mi place cand o fata sta trista)

moral - Sai ce vb cu ea,; sa nu fie tacuta, sau se rusineze cand sta intr-o companie necunoscuta (depinde si de companie); sa intseleaga glumele si sa intseleaga ce este serios; sa intseleaga lumea; sa intseleaga in ce situatsie se afla; si cel mai principal, sa nu aiba 12 fete!