Ce fel de handicap? Sunt șanse foarte mici, dar ele exista, important este sa nu renunti niciodată în a spera.
Hipoacuzie, port aparate auditive.
Da, ai șanse! Ideea e sa cauți pana la ultimul strop de sange sa nu te resemnezi.
Nu e o problema grava faptul ca nu auzi la fel de bine ca un om normal ci doar cu ajutorul aparatelor.ai și tinitus? ( țiuit al urechii?) Sunt handicapuri cu adevărat serioase în care poți fi marginalizat la tine nu se pune problema. Vor fi unele probabil care se va strâmba din nas dar nu vei avea toate ușile închise cu siguranță o sa îți găsești o fata ok care te va accepta asa cum ești, important este sa nu îți pierzi speranța și sa ai încredere în tine.
Imi tiuie uneori, da. Mai am si alta problema dar eu cred ca se poate gasi cineva si pentru mine. Port si ochelari. Am 2 maini, doua picioare, doi ochi si doua urechi totusi. Consider ca era imposibil de eram invalid. Am citit si comenturile celui avertizat. Ar fi prea superficiala o relatie sau casnicie daca ar conta doar sexul.
Nu stiu ce varsta ai brothere, dar dupa nick se pare ca ai 31-32, poti sa te minti linistit daca asta doresti, cu cat inaintezi in varsta iti scap sansele sa tragi la buci ( e incredibil cum unii nu constientizeaza lucrul asta ) e imposibil pentru tine din pozitia asta, daca ai 0 anturaj, 0 prietenii e un FINISH in proportie mare de 85%, te superi sau nu asta e opinia mea
Imi e greu sa cred ca la varsta ta avand si un handicap te gasesti in standardele lor pentru a avea o relatie de la 28 de ani in sus, anume - statut social, propria locuinta, propriul autoturism .....etc
Superficiala sau nu cu dragoste sau sex, barbatul e stalpul familiei si trebuie sa produca indeajuns sa isi intretina familia ...sau cel putin asa cred eu in mintea mea bolnava
Eu ma gandeam ca ai un handicap din nastere la nivelul membrelor cum am eu la mana si picior din nastere, am fost binecuvantat cu o pareza din burta maicamii ( si crede-ma e vizibil la mers oricat as incerca sa merg corect ), e motiv banal ce zici tu ca iti tiuie urechile sau hipoacuzie cum se numeste, cand motivele cine stie care or fi de aspect fizic sau muian cel mai probabil! nu cred ca impedimentul asta ar fi atat de grav incat sa nu te lase sa iti faci o relatie, parerea mea, deci la tine motivele ar fi cu totul altele
Sincer, foarte rar și atunci cred ca de o persoana la fel ca și tine. Nu o spun cu răutate,dar o sa îmi spun punctul de vedere. Din punctul meu de vedere doua persoane pot vorbi de ex virtual fără sa știe cum arată celalat. Poate ca încep sa apara sentimente, dar mereu in capul nostru va exista un tipar. Mereu te gândești și îți imaginezi cu arată acea persoana. Ei in momentul in care te ar vedea, cel mai probabil ar împiedica o problema ta. Și chiar dacă s ar fi simțit atașata de tine, cel mai probabil ar pune punct. Pt sentimentele de început nu sunt atât de puternice precum cele de pe parcurs. Iar oamenii deși nu recunosc pun mult accept pe fizic.
Dar in momentul in care ești in relație cu o persoana, iar aceasta pătește ceva și rămâne pe viața asa, atunci lucrurile se schimba pentru ca îl accepți asa cum este. Nu ma înțelege greșit, eu mi am spus doar părerea. Adică ma gândesc la mine ca nu as iesi cu un baiat cu handicap. Dar dacă doamne fereste iubitul meu ar pati ceva, cu siguranța ca l as accepta și l as iubi in continuare asa cum a vrut Dumnezeu sa fie.
Absolut NICIUNA, stiu ca in ziua de azi e greu de digerat faptul ca o fata normala vrea un baiat cu mult peste ea din multe puncte de vedere si ca unii NU VOR SA ADMITA ASTA
Daca e handicap de ordin fizic si nu ai prins nicio fata care sa te accepte pentru ce esti tu ca om pana in 25, dupa 30 de ani, bro, dabia mai prind unii normali sa dea sub coada dar tu! ai mai multe sanse la loto 6/49
angel_5676 întreabă:
linarkfts întreabă: