Buna, pai depinde de fata, sa stii ca aparentele de multe ori insala, de ce crezi ca nu te-ar placea? De unde sti ca o vei placea tu pe ea?
Sanse sunt sa te placa dar sunt sanse sa nu te placa, sa nu va placeti, poate nepotrivire de caracter sa nu veti avea atractie fizica unu pentru.altul,dar nu cred ca doar aspectul fizic conteaza; ma gandesc ca daca a-ti vb.atata timp v-ati vazut la web, sau v-ati trimis poze, a-ti vb.mai multe si va cunoasteti.
Vei vedea la momentul potrivit daca e sa fie ceva intre voi, sau sa ramaneti amici.
Bună.
Vă iubiți, plăcea virtual?
Nu îți mai face atâtea iluzii, relațiile palpabile sunt cele adevărate.
N-ai pentru ce.
Pa, pa.
Depinde cat de fidela e imaginea primita. Daca in mare corespunde cu realitatea relatia are sanse mari de reusita. Daca sunt diferente va aparea dezamagire si va fi un esec total.
De ce trebuie sa astepti un an, de ce trebuie statistici? Te intalnesti, descoperi ce iti place mai mult decat vocea si gandirea. Dupa asta intra in discutie iubirea.
Hmm 50 %. Si totusi o relatie pe net nu se poate numi chiar o relatie in sensul adevarat al cuvantului. Totusi daca a-ti vorbit "non-stop" pana acum si va stiti secretele, detalile pe care alti nu le stiu e posibil mai mult de 50%, dar totusi cand o sa va vedeti prima oara n-o sa fie ca pe mess. Si prin net nu poti iubi doar vanzand-o in poze de placut da, sa ti la ea da, dar nu iubire 100% cam tot 50 % Sper ca ti-am fost de folos si ai inteles ce am vrut sa spun. Bafta cu fata si sper sa aveti o relatie cat mai lunga.
50%. Virtualul nu are uneori nici in clin nici in maneca cu realitatea. Viata e pe pamant, in carne si oase!
Buna! Un an de zile este o perioada destul de lunga, exista sanse minime sa nu se placa la prima intalnire.In perioada aceea pe mess si la telefon s`au discutat multe si cam fiecare si-a facut o parere despre celalalt. Poate si-au trimis si poze sau poate s`au si vazut prin camera web.Totusi e bine sa fii tu insuti la intalnire sa fii la fel cum ai fost si pe mess.
Bafta!
50/50. Crede-ma realitatea e cruda. Eu am stat de vb 3 luni cu o fata numai la tel, fara sa ne vedem nici un pic. Din cateva "neglijente" ale ai a fost suficient sa imi dau seama cat de mult tinea la mine si cam ce avea prin cap. La fel se poate intampla si in cazul tau. Mai bine o prietenie frumoasa decat o relatie urata.
Hmmmm, daca ti-a placut de ea virtual, sau te-ai indragostit de o poza, de-o imagine sunt comvinsa ca si real va fi la fel
poate la inceput sunteti putin timizii dar, va da-ti voi drumul imediat
Eu am asteptat numai 7 luni pana sa ne intalnim, ne desparteau 500km dar uite ca acum avem 4 ani de cand suntem impreuna 1 an si 8 luni de cand suntem casatoriti si acum ne gandim sa facem un bebe.
Deci, depinde foarte mult de ambele persoane, nimeni nu poate sti ce se va intampla.
Bafta!