Nu neaparat, atata timp cat nu ai probleme gen sa te inchizi in tine sau sa fii anti social.
Până la ce vârstă ești adolescent?
Pana la 20 de ani.
Adolescentii sunt intre 13 si 19 ani (inclusiv).
Teen - in limba engleza inseamna "adolescent"
13-thirteen
14-fourteen
15-fifteen
16-sixteen
17-seventeen
18-eighteen
19-nineteen
20-twenty >> asta fiind prima varsta cand ai iesit din adolescenta!
Mulțumesc!
Pana la 18 ani.
Ce greșită mi se pare abordarea a de impune unei persoane când sa își înceapă viata sexuala, treziți-vă la viata reala.
Nu exista o vârstă, evident recomandabil sa o faci de la 18+ ca să nu te trezești cu cine știe ce riscuri pe viitor având organele sexuale nedezvoltate complet.
Omul poate decide dacă vrea sau nu, la fel de bine poate rămâne virigin toată viata, care este problema altora?
Fiecare om este unic și are propriile experiente, e ok sa faci mereu ce simți nu presiunile societăți, care dacă turma spune ca atunci trebuie și asa, asa sa faci.
Mda, aveți dreptate...
Ce naiba mai vrei si tu fetito? Eu doar mi-am spus parerea, ce sari asa de cur in sus?
Am spus legat de răspunsul tău cu referire și la restul de îl presați pe săracul băiat cu asta .
Chiar speram sa vad un raspuns de genu si uite ca l-am vazut, chiar e cel mai bun raspuns in legatura cu intrebarea asta pentru ca toata lumea se ingrijoreaza ca nu stie cand ar fi bine sa incepi viata sexuala, prea devreme sau prea tarziu. sincer nu exista, fiecare om decide pentru actiunile sale si ceea ce va face.
Fiecare își trăiește experientele în propriul ritm și în funcție de ce simte.
Ma îngrijorează aceasta competiție, cred ca ritmul corect de desfășurare a lucurilor este cea pe care o decide persoana aflata în situație, ca nu ce a funcționat la mine, o sa funcționeze și la tine.
Mă bucur că sunt și alte persoane cu aceeași opinie.
Chiar deloc. Nici nu-ți recomand sa te grăbești. Sunt unii la 31 de ani care au văzut vagin doar in monitor și/sau în ecranul telefonului. ))
Păi nu vrea sa ajung ca ei(
anonim_4396 întreabă:
George0197 întreabă: