| simplej a întrebat:

Daca am 21 de ani si n-am avut niciun iubit...ce sanse mai am sa gasesc avand in vedere ca toti au iubite deja? Sau cum sa fac sa ma placa cineva avand in vedere ca niciodata nu m-a placut nimeni?

10 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca aveai 41 de ani sau 51, te credeam si m-as fi necajit impreuna cu tine de nesansa ta in viata.
Dar la 21 de ani,ai toata viata in fata si nu ar trebui sa gandesti atat de complet negativ cum o faci.
Priveste-te in oglinda si hotaraste ce anume vrei sa schimbi la tine,stiut fiind ca aspectul e primul care atrage atentia.
Cauta sa fii moderna,estetica si sexy,fara accente vulgare.
Fa-ti un abonament la o sala de gimnastica si lucreaza-ti corpul,incepe un curs de fotografie,unul de dans,cauta-ti preocupari care ar putea fi micile tale vise secrete si acolo,vei gasi persoane care iti seamana,carora le plac aceleasi lucruri.E un inceput incurajator,macar stii ca aveti gusturi comune.
Si scoate-ti din cap ideea ca "toti au iubite deja",pentru ca e extrem de utopica,cei mai multi baieti sunt singuri la varsta asta si amarati ca "toti au prietena" in afara de ei!
Un paradox,stiu,dar si o realitate palpabila!
Gandeste pozitiv si invata sa zambesti,lasa oamenii sa se apropie de tine,invata sa-i asculti,da-le importanta,fii placuta, amabila, vesela si optimista, undeva exista in mod sigur un baiat care te-ar imbratisa cu amandoua mainile, daca n-ai fi hotarat tu ca esti atat de dezamagita incat nu mai are sens sa-ti oferi atentie nici tie!
Exista femei si barbati care au fost singuri toata viata si se gasesc la 30 si la 40 de ani,ramanand sa traiasca fericiti o viata,apoi si nu sunt deloc dezamagiti de soarta lor!
Regaseste-ti echilibrul si cauta sa fii multumita de tine,in tot ce faci,chiar daca bei un ceai intr-o cofetarie in centru!
Multumirea si zambetul din tine,aerul tau satisfacut,va atrage lumea din jur ca un magnet,toti incercand sa inteleaga care e secretul implinirii tale!
Echilibrata,nealergand dupa nimeni si necautand ceva,va fi mult mai usor sa iti traiesti viata cu zambetul pe buze.
Si,poti fi sigura ca lumea masculina din jur se va simti atrasa ca fluturii de-o lampa aprinsa!
Inceteaza sa cauti, inceteaza sa gandesti negativ, fa-ti viata frumoasa, pentru tine.O vor intelege toti ceilalti si te vor dori alaturi, sperand sa aiba sansa unei vieti la fel de frumoasa cu a ta!
Succes!

| Seby90 a răspuns:

Primul pas e sa realizezi de ce nu te place lumea. Antisociala? GrasA? urata? Cam toate se pot repara / remedia. E simplu, fi la fel ca ceilalti, urmeaza turma si sigur te gaseste vreun oier.

Acum la modul serios, mid-life crysis se instaleaza pe la 30 de ani. Te cam grabesti d-soara.

| ksuper31 a răspuns:

Wanna give me a pic with you? Nu de alta', dar sa-ti spun sincer, sincer, nu nesimtit.Astept pm.
Succes!

| RAY a răspuns:

Fi serioasa esti foarte tanara, desigur ca vei gasi practic sansa este de la 0 la suta totul depinde de tine daca nu faci nimic nu se vor intampla multe, de ce nu tea placut nimeni?

| neutrino a răspuns:

Chiar daca unele fete gasesc, totusi iubiti nu se gasesc pe toate drumurile. Tu esti singura in masura sa analizezi situatia in care esti, si apoi sa gasesc cauzele.

| Alcyon a răspuns:

Oau, parca ai avea 31! O sa gasesti tu pe cineva. De unde ai scos ca toti au pe cineva? Sunt multi baieti singuri, sa stii.

| Vektor a răspuns:

Si eu sunt singur big grin

schimba anturaju big grin

| DarkSpy a răspuns:

1. Trebuie sa arati poza daca vrei un raspuns clar.
2. Nu toti baietii au prietene
3. La 21 de ani ai timp destul ca esti tanara
4. Te poti schimba si fizic si la caracter astfel incat sa ti se modifice si sansele la baieti

| Cirstina_Alex_1990 a răspuns:

Orice om isi gaseste jumătatea. trebuie doar sa stii cum.(adica sa iti dai seama daca un baiat te place sau nu)

| Rey_Andr_1999 a răspuns:

Ba da tu nu mai jigni!