Dar măcar te-ai întâlnit cu multe fete?
Daca stai in casa pe pc sa știi ca nu o sa ai parte de nimic, cauta si tu pe badoo, Tinder si vei găsi tu una sa te sărute
Nu te ai speria din atat nimic, ca nu risti sa mori singur.
Ar trebuii sa fii mai increzator in tine si sa inveti sa zambesti mai mult, sa saluti respectuos fetele, mai ales cea care iti place.
Sa i te adresezi direct si bland, uitandu-te in ochii ei, vorbindu-i... asa incep toate relatiile.
Toata lumea moare singura. Asta daca nu decizi sa faci double suicide cu altcineva.
Stii cum se zice, "live together, die alone".
De murit nu o sa moara nimeni cu tine. Fiecare murim singuri, chiar daca am stat cu cineva toata viata.
Nu e ca si cum ai viata legata de cineva si daca mori tu, si persoana respectiva o sa moara instantaneu o data cu tine.
70 % da. 30% te poți dezvolta personal, sa umbli de la oameni de care poți învața sa îți îmbunătățești vocabularul, eventual citești cărți de dezvoltare personale, de seducție, dar din păcate își vor da seama ca unele sunt foarte inteligente și simt când te dai pseudo-cuceritor, simt ca nu ai stofa, trebuie și la dicție sa lucrezi extraordinar de mult, sa ști când sa taci, când sa vorbești. Dacă nu arăți bine șansele scad la 85%, atunci doar banii te mai pot salva, dar o sa fi luat de cățeluș dacă dai peste o fata a naibii!
Trebuie sa îți cauți una care se aseamănă cu tine la personalitate.
Apoi : trebuie sa te îmbraci foarte, foarte ok, ca să compensezi, sa ieși puțin în evidenta; sa îți faci o freza cât mai cool, sa fi parfumat cu un parfum de calitate nu unul cu 30 de LEI., si în rest sa ai atitudine cât mai masculina în vorbit, în tot ceea ce tine de tine ca om, sa ai încredere în tine, și niciodată sa nu te dai bătut, sa te resemnezi din cauza eșecurilor, tu eșecurile trebuie sa le iei ca pe un lucru ce te face sa fi mai STRONG, nu sa te demoralizezi, cu timpul,, nu o sa te mai descurajezi, îți va da și mai multa ambiție sa continui.
Vei avea multe eșecuri, te asigur!, dar trebuie sa înveți ceva din eșecurile alea, sa nu repeți aceleași greșeli.
Dacă nu ai prieteni, anturaj, cunoștințe, abilități sociale cred ca îți va fi imposibil sa agăți o tipa frumoasa și SMART, trebuie sa te rezumi la fete simple cu STUDII MEDII.
Poți Încerca online pe o rețea sa de socializare sa vezi dacă ai abilități de comunicare, dacă nu ai, nu știu ce sa zic, poate găsești la biserica o fata care te va plăcea asa cum ești, deși și acolo trebuie sa ai putina inteligenta "NATIVA".
În locul tău m-aș înscrie la o sala de fitness, as lucra foarte mult la fizic.
Dacă rămâi aşa cum eşti acum şi nu schimbi nimic la tine atunci da, există, una foarte mare chiar.Sunt destui pe aici în situaţia ta care sunt şi trecuți de 25.Nu cred că vrei să ajungi ca ei. Uite aici două exemple de astfel de specimene:
https://www.tpu.ro/utilizator/aamdwf
https://www.tpu.ro/utilizator/aahqra
Si ce ar trebui sa schimbe prima data la El?
Atitudinea.
Morbiduț,te-ai supărat pe mine?
Am zis cumva ca sunt trecut de 25 de ma pui acolo? Abia am facut 20. Plus de asta stau in Constanta. Foarte putine fete ok pe aici, restul au basini in cap. Momentan ma focusez pe mine si pe bolile mele fizice, nu am timp de relatii.
Eu în locul tău mai ales vara ma încuiam în apartament, sa nu ies prin stațiunii sa vad cupluri cum se freacă pe plaje...e cumplit prin ce treci tu acolo, ai noroc ca sezonul e pe incheiate
20? E şi mai rău atunci.
Eu ies destul de des, dar se uită fetele la mine ca la un monstru când trec pe lângă ele.
Foarte cringe tinand cont ca porti si masca, esti bine, totusi nu iti pierde speranta, fiecare are pe cineva in lumea asta )
Hai că sigur are fiecare pe cineva. Ce glumă bună
Nu exista sa nu te placa nici o fata. Oricat de urat/cretin/tembel esti. Numai ca tu nu le vezi si nu esti constient de ele.
Ai trecut si tu peste un refuz, doua trei oricate ai trece si gata acum crezi ca iti cade lumea in cap.
Recomandarea mea este sa te reorientezi spre cine te doreste.
Depinde numai de tine, ce îți dorești.
Dacă nu renunți, până la urmă, vei găsi ce cauți.
Fiecare are o pereche undeva, trebuie doar să cauți...
Vrei sa te mint, sunt in aceiasi situatie ca a ta ma duc pe 30, sansele sunt nu mari extrem de mari sa mori singuri, poate melodia asta te mai calmeaza :))) desi nu cred https://www.youtube.com/watch?v=M6o1SEj02t0 cel putin e faina
Oh, deci se poate și mai "rău". În mai puțin de 5 ani ajung și eu la 30 și devin "vrăjitor" )
Btw faină melodie.
Nu s-a întâmplat în atâția ani, ce te face sa crezi ca în următorul an o sa ți se schimbe viata, ai întrat intr-un cerc vicios care o sa se repete an la rand te minți degeaba, bafta
Nu cred ca o sa mori singur. Doar trebuie sa ai rabdare si probabil doar o sa ti gasesti mai tarziu decat altii relatie. Uita te si pe internet cate cazuri sunt cu cupluri care s au casatorit la batranete (chiar si prima casnicie) si sunt fericite. Ai incercat dating apps si chestii de genu? Daca nu, da-le o sansa doar ca trebuie sa ai grija si sa nu te expui la riscuri prea mari. Nu uita ca speranta moare ultima