| maria_1771 a întrebat:

Daca am atins sperma cu mana si dupa ce mi-am clatit manarespectiva cu apa mi-am atins zona genitala pot sa raman insarcinata?(eu fiind virgina) Daca sperma patrunde in vagin cu 2-3 zile inainte de a veni menstruatia, in cazul in care se ramane insarcinata menstruatia mai apare sau nu?

9 răspunsuri:
| rox13yy a răspuns:

Stai calma,nu ai nimic, mai informeaza-te de pe internet in legatura cu aceste lucruri. poti ramane insarcinata doar daca ejacula in tine, altfel poti sa o si inghiti si tot nu ramai

| biscuiteletau a răspuns:

Nu cred ca ai nimic.
Daca esti insarcinata nu apare menstruatia.
Ar fi bine sa te duci la ginecolog... sau mai sigur.

| anonim_4396 a răspuns (pentru biscuiteletau):

Ce usor e sa dai " sfaturi "...
Daca erai tu in situatia ei te duceai la ginecolog? Cand e stupid de relevant faptul ca nu ai cum sa ramai insarcinata intr-o asemenea situatie?

| Annellise a răspuns (pentru biscuiteletau):

Draga Maria, nu trebuie sa te panichezi... daca zici ca te-ai spalat cu apa, sperma respectiva probabil ca in mare parte s`a dus. Plus de asta nu poti ramane gravida doar daca sperma ajunge in interiorul vaginului, nu cred ca ti-ai introdus tu mana singura.incat sa fie ceva nesigur. Dar pentru linistea ta poti sa iti faci un test anti-baby (pentru care trebuie doar sa urinezi). Multa bafta!

| ali_8949 a răspuns:

Nu ramai... cat crezi ca pot calatori celulele alea?

| cristiiiiiii a răspuns:

Cum draq ai atins tu sperma cand esti virgina?laughing prestezi doar oral?laughing)

| diferittotal_7081 a răspuns:

Complexă@ Am intrat ca sa zic acelasi lucru... GOOD JOB!

| Moler a răspuns:

Vorbeste mai bine cu un cioclu si termini toata treaba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, sigur ramai insarcinata! Sperma sa lipit ca superglue-ul de mana ta, a trecut prin mana, a strabatut tot colul uterin si acum probabil ca se fecundeaza ovulul. Vei fi mama, de tripleti chiar! Ce intrebare, copilasi, ma uimiti...