anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am avut contact sexual de 1 minut si dupa ejaculare am dat jos prezervativul si am pus mana pe el apoi pe penis are ceva? Nu cunosc biologie de natura chimica si medicala

13 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Nu are nimic. Totul este ok.

| Sistemulxxl a răspuns:

Trebuia sa dezinfectezi cu spirt prezervativul si dupa aia sa-l dai jos.

| dullcat a răspuns (pentru Sistemulxxl):

Sper ca esti doar un pusti frustrat si nu un adult care se teme de educatie sexuala ca de bau bau, dar alege sa faca misto de niste copii.

| Sistemulxxl a răspuns (pentru dullcat):

Sunt cel din poza. Varsta este de 62 de ani.Am 4 copii de la 3 sotii.
Copii mei sunt la casele lor casatoriti si am si 2 nepoti. Dupa cum vezi daca iti educi odraslele nu ajung sa,, faca'' copii la 12 ani.
Ptr ce se intampla numai si numai parintii sunt de vina si incearca sa-si arunce responsabilitatile catre stastul roman.

Ce responsabilitate? Tot o dai cu aceeasi pastila eronata. Nu esti capabil sa raspunzi: Daca un procent semnficativ de adulti habar nu are de educatie sexuala deoarece nu au primit niciodata una, fiindca si parintii lor erau la fel de incuiati la minte, cum crezi ca isi vor educa copiii legat de subiect? Iti spun eu. Nu o vor face! Educatia se propaga din generatie in generatie si dureaza cel putin un deceniu pentru a vedea schimbari.

Nu esti in stare sa intelegi. Ce sa-ti spun! Au aparut unii autodenumiti,, progresisti'' sa bage pe gat copiilor,, educatia'' sexuala!
De parca sexul a aparut ieri si nu de cand lumea si pamantul.
Mai bine spune ce se ascunde in spatele temei. Ceva lgbtq...+¿ Faci parte din vreo categorie d-asta de esti asa infocata?
Alea sunt boli psihice iar copii nu-s bolnavi.

Nu fac parte din nicio categorie (e clar ca ai citit foarte atent ce am scris anterior), dar era de asteptat ca tu sa fii homofob si chiar ma asteptam si la acest argument obosit, din clipa in clipa.There it is!

Principii de educatie sexuala s-au tot perindat pe la lectiile din scoli, la ora de dirigentie, doar ca nu ai de unde sti din moment ce apartii de alt secol ( aceeasi categorie de varsta care tot repeta acelasi argument penibil, cum ca vin cei lgbtq sa le fure copiii si sa-i faca gay, lesbi etc). De ce iti mai pasa din moment ce est in rolul de bunic, nu de parinte de adolescent?

Daca cei din generatia mea erau poponari si lesbience tu nu mai erai ca te mancau fetele.

Daca propria ta mama ar fi avut ghinion sa moara din cauza ca avorturile erau interzise in perioada comunismului, iar educatia sexuala era in toi, acum nu am mai fi avut aceasta discutie.Sa ne bucuram amandoi de norocul avut.

Discutia cu tine este timp pierdut.

Simt exact la fel.O zi buna.

Corect. O zi buna.

| Laur2023 a răspuns:

Nu are nimic. E ok!