| anna76 a întrebat:

Daca am avut jocuri erotice cu partenerul cu 5 zile inainte de inceperea ciclului menstrual, iar partenarul nu a ejaculat in mine, iar menstruatia mi-a venit dupa 5 zile adica la data stabilita, exista vreo sansa sa fi ramas insarcinata? Sunt virgina.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In ultima saptamana a ciclului menstrual, adica in cele 7-8 zile de dinaintea menstruatiei, este dovedit, determinat stiintific si medical ca fiind IMPOSIBILA formarea/nasterea unei sarcini chiar daca sperma ajunge in vagin. Deci poti fi sigura si linistita ca este imposibil sa ramai insarcinata. Majoritatea cuplurilor care au informatia necesara si corecta, folosesc aceasta ultima saptamana a ciclului ca principala perioada de intretinut sex, deoarece indiferent de modul in care este intretinut actul sexual, in aceste 7-8 zile nu se poate produce niciodata si in nici un caz o sarcina. Inceperea menstruatiei la data preconizata/calculata reprezinta adevarata GARANTIE ca s-a eliminat endometrul format in ciclul menstrual anterior deoarece nu s-a implantat in el o sarcina. Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Halele maica sfanta fratii mei fugiti de virgine cat va tin picioarele daca nu vreti sa ajungeti la Spitalul Clinic de Psihiatrie Profesor Doctor Alexandru Obregia BUCURESTI

| Emilian65 a răspuns:

In situatia prezentata de tine nu exista pericol de sarcina.

| Holiday a răspuns:

Nu.

| AlexCristi97 a răspuns:

Sigur nu!