| Noonehereyet a întrebat:

Daca am avut primul contact sexual acum o luna( timp in care nu am mai avut), la ginecolog o sa arate ca sunt activa sexual? Sau in timpul asta s-a mai strans laughing? Habar n am
(Stiu ca nu pot fi iar virgina etc)
Va rog mult sa raspundeti cu seriozitate

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Doar daca in urma primului tau contact sexual s-a produs si DEFLORAREA ''pasaricii'' tale, in acest caz medicul ginecolog poate constata lezarea/ruperea himenului dar in nici un caz NU se poate exprima in ce mod si in ce imprejurare s-a produs respectiva deflorare. Iar in privinta VIRGINITATII tale in nici un caz si sub nicio forma nu se poate pronunta. Poti fi foarte linistita si sa nu-ti faci griji inutile, fiindca este absolut IMPOSIBIL sa se determine/constate inceperea vietii sexuale printr-o consultatie ginecologica. Multa sanatate!

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur ca o sa se vada ca esti activa. Himenul nu se strange la loc, e posibil sa apara niste modificari dupa 20-25 ed ani de inactivitate sexuala, dar dupa doar o luna, ce modificari sa apara?

| Violleta2022 a răspuns:

Nu se strange nimic fetita si nici himenul nu creste la loc, odata dezvirginata, ramai pe veci dezvirginata!
De altfel, orice ginecolog poate constata dezvirginarea, dar nu poate spune cate contacte sexuale ai avut.

| Emilian65 a răspuns:

Chiar daca isi va da seama ca tu nu mai esti virgina, el nu se va pronunta in aceasta directie.

| minrest a răspuns:

Vad ca stii ca nu poti fi virgina cum erai, mai ramane sa accepti asta.

| Hammurabi a răspuns:

Ginecologul poate vedea numai ca nu mai esti virgina si atat. Nu poate confirma cate contacte ai avut si cand ultima oara.
Cat despre strans... multe isi doresc asta dar se pare ca nu e posibil laughing

| sweetangels a răspuns:

Cunosc un caz, avea himenul f elastic si chiar dupa 2 ani de relatie (si sexuala) ginecologul i-a zis ca "nu are gaura", adica himenul era intact! Orice e posibil pe lumea asta...