Pastila de a doua zi poate fi administrata "a doua zi" dupa care devine inutila, adica in primele 24 de ore.
Dupa 4 zile chiar daca este insarcinata fata, nu se mai poate face nimic, nici daca ia 10 pastile acum, deci sfatul meu este sa NU ia nimic si sa astepte urmatorul ciclu menstrual care-i posibil sa vina chiar zilele astea daca are deja dureri pre-menstruale.
rabdare, ca nu-i nimic de facut acum, un test de sarcina se poate face DUPA 21 zile de la partida sexuala, pentru a se vedea clar daca este sau nu gravida (hormonul gravidiei nu apare mai devreme in urina, de aceea este necesar sa treaca 21 de zile) si sa se faca cu prima urina de dimineata, care-i cea mai concentrata.
Da, este posibil sa fi ramas gravida dacă a fost in perioada fertila, și ai ejaculat în ea.
Pastila de a doua zi se ia în maxim 24 de ore pentru a evita o sarcină nedorită, nu e 100% sigur că a rămas gravidă, dar pune-o să ia un test de sarcină.
Păi îi poate da testul de sarcină un răspuns dupa 3 zile?
Nu. După 21 de zile.
Nu o sa mai funcționeze. Nu aveți ce face. Dacă a fost în perioada fertila asta e. Dacă vreți mergeți în farmacie. Mai exista o pastilă de a doua zi care se poate lua pana în 5 zile după contact(doar mergeți și întrebați), dacă nu...chiar nu aveți ce face. Așteptați ciclul și dacă nu vine poate sa facă test de sarcină sau sa meargă la ginecolog(vede mai repede dacă e sau nu însărcinată)
Bună. Ai ejaculat? Ea în ce perioadă a ciclului menstrual se află? Escapelle nu mai face nimic după atâta timp. Dar dacă nu era în perioada fertilă sunt șanse mici de sarcină.
Bună,Nu la propiu.Dar după ce am terminat, m-am șters și am continuat. Ei ar trebui să îi vină intre 15 și 20 ceva de genu, a zis ca nu este o zi chiar fixa, Dar durerea ei de burta care mă gândesc ca sunt ovarele mă sperie ca spune ca nu a mai avut această durere înainte, nu este foarte tare durerea, dar o simte
Vrei ajutor, dar nu ne-ai dat câteva detalii destul de importante.
Dacă partenera ta are ciclu menstrual, regulat, sau neregulat, de câte zile (durata de la începerea ultimei menstruații până la următoarea), ce vârstă are ea și ce vârstă ai tu, dacă ați consumat băuturi alcoolice sau nu, etc.
Nu te pot ajuta fără aceste detalii.
Deci. Ai făcut o mare greșeală. Numa ca te ai șters nu ajuta. Ti-a mai rămas sperma pe canal care cu siguranță a ajuns în vaginul ei. (Prin lichidul preejaculator ce nu simti cand iese)Ea vad ca are ciclu neregulat deci sa meargă la ginecolog, ca nu e normal fiindcă dacă o dor ovarele poate are chist sau altceva