| MyraK a întrebat:

Daca am dureri la menstruatie sunt insarcinata?.

11 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

: )) Puţin probabil.
Fă-ţi un test de sarcină după, să poţi sta fără grijă.

| AnnnaMarrria a răspuns:

Pai,durerile la menstruatie sunt normale,asa cum a zis si DeathOfDreams,dar... Daca stii ca ai vreun contact sexual neprotejat (fara prezervativ,pastile,supozitoare contraceptive s.a.m.d) atunci este posibil,dar trebuie sa ai si alte simptome pe langa, nu e obligatoriu, dar de obicei femeile le au. Ai putea sa iti faci un test, 2, 3 pentru linistea ta

| Elvina a răspuns:

Tu ai citit ce ai scris? Cum sa ai si menstruatie si sa fii si insarcinata? Una-i una, alta-i alta.

| AnnnaMarrria a răspuns (pentru Elvina):

Exista femei care au menstruatie peste sarcina, vreo 3 luni. Deci, nu e imposibil.

| Mihailescuioana29 a răspuns (pentru AnnnaMarrria):

Draga mea nu are rost sa sperii fata. Nu este insarcinata si da se poate intampla ce spui tu dar nu cred ca e cazul, asa ca nu cred ca are rost sa o faci sa nu mai doarma noaptea (asta bineinteles in cazul in care nu isi doreste un copil).

| Elvina a răspuns (pentru AnnnaMarrria):

Stiu asta. Doar ca intrebarea ei nu a fost prea bine formulata si nu s-a inteles.

| AnnnaMarrria a răspuns (pentru Mihailescuioana29):

Clar nu isi doreste, ea sunt sigura ca e un copil...mai mult de 14-15 ani nu are...am avertizat-o in caz ca se stie cu musca pe caciula big grin

| AnnnaMarrria a răspuns (pentru Elvina):

Asta asa-i.

| neutrino a răspuns:

Daca ai fost cuminte si desteapta nu poti fi insarcinata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Durerile la menstruație sunt normale. Dacă tu ai întreținut relații sexuale. nu am de unde să știu. Și pe de altă parte, după întreținerea astfei de relații, îți întârzie menstruația. N-ai dat prea multe detalii din ce ai făcut sau nu, nu prea am de unde să știu clar situația ta.

| printrestele a răspuns:

Doamne ce intrebare timpita... tu mama ai ca sa-ti spuna ce-s cu durerile de minstruatie, scuza-ma dar serios citi ani ai ca sa nu stii ca daca ti-a venit minstruatie deja nu mai esti insarcinata...