Cum crezi ca ar fi putut ramane insarcinata daca nu a avut loc penetrare cu ejaculare in interior? Erati si imbracati si zici ca erai si protejat la duș. Nu ma pot abtine sa nu râd. Aveai pus prezervativul?
Cu atatea informatii care exista pe internet, despre modul cum poate ramane insarcinata o fata/femeie si tu pui asemenea intrebare de copil imatur?
P.S. Bine macar ca spui ca era la ovulatie. Daca stii.
Of, generatie naivă!
Da, îl aveam pus
Nu inteleg de ce il aveai din moment ce nu faceati altceva decat un „frecuș" de copii fara experienta.
Aia nu este nici dragoste si nici sex, ca frecat unul de altul in special prin haine, este imposibil sa lasi gravida o femeie, o capra sau o vecina.
Mai asteptati sa cresteti ca suneti mult prea mici de varsta sa va jucati cu organele sexuale, vad ca nu aveti habar ce este ala sex sau cum se fac copii, probabil ca la voi vine inca barza, dupa cum faceti si sex prin haine si ramane gravida telepatic.
Nu știu ce ati făcut voi acolo meștere, dar "dragoste" cu siguranță nu a fost. Iar sa faci dus cu prezervativ încă nu am auzit. Nu erați și în costum de baie? Spermatozoizii nu sunt purici, nu sar în toate direcțiile de nici nu-i vezi. Nu te condamn, sincer e mai bine sa fii extra safe decât să mergi cu capul înainte (pun intended ) dar get your facts straight first. Nu de alta dar te stresezi de pomană.
De ejaculat, am am ejaculat concret în nicio ipostază, dar mici urme este posibil sa fii ieșit