Sau de la gimnastică şi mersul pe bicicletă, corect. Întrebarea era dacă ginecologul îşi va da seama că nu mai e virgină.
Bună,
La controlul fizic îşi poate da seama, întrucât ai himenul rupt. Dacă nu ai întreţinut relaţii sexuale prea intense, s-ar putea să ai o şansă să nu te fi dezvirginat complet.
La orice alt control, să spunem cel de la ecograf, nu îşi poate da seama.
Da ce crezi ca trebuia sa intre un pluton intreg in tine ca sa nu mai fii virgina?
Dacă te "verifică" acolo "jos" îşi poate da seama că NU mai eşti virgină - dar NU poate spune de câte ori ai "făcut-o"!
Depinde pentru ce vrei să mergi la ginecolog - dacă vrei poţi să-mi dai mai multe detalii într-un mesaj privat, şi îţi explic ce şi cum!
De asemenea, poţi să-i spui că eşti virgină şi atunci NU te "verifică" să se convingă...
Chiar dacă eşti minoră, poţi să mergi şi singură la ginecolog ( dacă ai peste 14 ani ) - trebuie DOAR să ai la tine actul de identitate!
Dacă, în schimb, mergi cu mama ta la ginecolog şi dânsa îl întreabă dacă mai eşti virgină, atunci te va "verifica" şi îi va spune că nu eşti!
Dacă vrei, trimite-mi mesaj privat şi spuine-mi despre ce este vorba - şi am să-ţi explic ce să faci!
Un ginecolog isi poate da seama si daca ai folosit ob-uri sau nu . Logic ca isi va da seama!
Ccristina2000 întreabă:
Curiozitațibărbați întreabă: