| nuamnume_1165 a întrebat:

Daca am facut neprotejat si baiatul nu si-a dat drumul deloc e posibil sa raman insarcinata? mi-a intarziat deja 6 zile

9 răspunsuri:
| doc a răspuns:

Da este posibil
In timpul actului sexual cand baiatu este destul de excitat sunt sanse sa se strecoare cativa spermatozoizi afara, dar sincer sunt sanse foarte mici. Pe viitor du-te la doctor sati prescrie anticonceptionale sau pur si simplu follositi prezervativele (dar nu e aceeasi placere ca inainte pentru el )

Abh
| Abh a răspuns:

Coitul intrerupt nu este o metoda de contraceptie, inaintea ejacularii propriu zise, barbatul " scapa" mici cantitati de sperma plina de spermatozoizi. S-ar putea sa fii gravida, fa-ti un test de sarcina peste 4 zile.

| Ea12345 a răspuns:

Este foarte posibil. Un test de sarcina, un control la ginecolog...

| elamit a răspuns:

Da exista posibilitatea sa fi, pentru linistea ta fa-ti un test de sarcina, bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff e posibil sa fii!
sau intarzierea e doar din cauza stresului! Pur si simplu te gandesti la ceea ce s`a intamplat si ai o teama, si e posibila aceasta intarziere!
Mult m bine ar fi sa iti faci un test de sarcina ar peste 2-3 zile altul daca apar neclaritati!
Sper sa nu fii!
Imi doresc asta din inima!
alta data folosete prezervativul si ai grija!

| latexcap93 a răspuns:

Daca nu i-a intarziat si lui, e ok

| kaTTsu a răspuns:

Sunt sanse mari. du-te fa testul de sarcina apoi poti sta linistita degeaba ne dam noi cu parerea caci nu noi am fost de fata in momentul acela deci ca sa fii sigura fa un test

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur ca este posibil. Riscul este cuprins intre 3 si 27%, in functie de cat de fertila erai tu in momentul contactului sexual neprotejat.

| nuamnume_1165 explică:

Am scapat :d mi-a venit :d.oricum.multumesc mult de sfaturi:*