anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am făcut-o cu iubitul meu cand eram la ovulație însă mereu cu prezervativ este posibil sa rămân însărcinată?(Întreb deoarece după a ejaculat la mine pe piept si abdomen și mă întrebam dacă există șanse să se fii scurs spermă în jos sau să fii sărit un strop pe vagin.El acum tot ma întreabă dacă mi-a venit si dacă nu imi vine nu vreau să mint ca mi-a venit...Dar ar trebui sa îmi vina ciclul mâine

Răspuns Câştigător
| AnemonaP a răspuns:

În primul rând, faci sex protejat, ceea ce te protejează de o sarcină nedorită. Din moment ce nu a fost vreun accident cu prezervativul, ești protejata. Nu exista vreun risc. Chiar dacă erai la ovulatie. Nu are nicio treaba. Dacă ejaculează pe piept și abdomen, nu are cum sa se scurga atât de mult, atât de bine, sa ajungă in vagin. Poate pare usor sa rămâi gravida, dar nu e chiar atât de usor.
Urat că prietenul tău nu are încredere în tine. Ar trebui să discuți acest aspect cu el.
In al doilea rând, daca îți întârzie menstruația, nu înseamnă că ești gravida. menstruația întârzie din N motive. De la stres, oboseală, dereglări hormonale. până la alimentație. Nu e ceva de genul:,, Mi-a intarziat, gata, sunt gravida." Nu va mai speriați atât de usor cu menstruatia când întârzie.
Iar din moment ce ai un partner stabil, poti trece peste etapa prezervativelor, prezervativele sunt pentru sex ocazional și pentru parteneri noi, du-te la medicul tău ginecolog și alege metoda contraceptiva potrivită pentru tine, ca sa nu iti mai faci atâtea griji și actul sa fie mai plăcut, pentru amandoi.

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cred ca ai o imaginație buna, sperma nu sare de pe abdomen in vagin

| Emilian65 a răspuns:

In situatia prezentata de tine nu poti sa fii gravida.