Mai fata...chestia este ca tu trebuie sa faci sex normal.ca sa te dezvirginezi.sexul anal nu te dezvirgineaza in "vagin"ca sa zic asa.probabil te-ar fi luat pe nepregatite si din cauza la asta ti-a cauzat curgerea sangelui.asa ca stai linistita. data viitoare cand mai faci sex anal, cumpara niste lubrifiant, si spune-i prietenului sa te ia mai incet
Daca te duci la medic apari ca fiind virgina, insa in sufletul tau ai sa fii de acum femeie.
Daca erai virgina si ai facut doar sex anal - chiar daca a curs putin sange - din punct de vedere fizic esti inca virgina. Psihic, nu. Cred ca m-am exprimat destul de concret.
SI sexul anal duce la pierderea virginitatii, dupa cate stiam eu.Si daca spun ca esti, ce? Tu ai facut-o... daca ma intelegi!
Pai cum poti face sex anal fara sa te penetrze? si da.mai esti virgina. teoretic vorbind.ciudat ca intai ai facut`o anal.credeam ca asta se face mai tarziu . dar nah.Raspuns.nu mai esti virgina in fund.ca in restul esti
Iuhuuu . bai cel mai anormal lucru e sa fac sex anal si oral. n`o s`o fac in viata mea
Himenul nu-ti acorda statutul de virgina. Dar da, el este inca acolo daca asta e intrebarea
Ba ce aveti ma! fata a facut anal! de unde **** ca ii curga sange? ca sangele e la vagin! daca facea si in vagin da! ii curgea sange! dar din cur cred ca alta e problema! succes oricum! si fi mai atenta unde te penetreza prietenul tau! te minte ca faci anal si el ti-o baga in vagin si u nu simti sau? imi scapa ceva?
Fratilor eu am facut 2 seri la rand sex anal cu o tipa. a fost prima data pentru ea si in amandoua serile i-a curs extrem de mult sange... app de intrebarea ta stai linistita ca esti virgina
anonim_4396 întreabă: