| ismokeweed a întrebat:

Daca am facut sex cu doi baieti inseamna ca sunt curva?

27 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Multi considera curva o fata care a facut-o doar cu unu daca ea are sub 17 ani...

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Tu crezi ca ea a simtit nevoia sa faca asta? laughing)) Sigur i s-a propus sau chiar a fost rugata insistent si ea a spus ca de ce nu, a fost ceva spontan si acum probabil regreta sau are dubii, oare ce cred baietii aceia despre ea

| Drolja a răspuns:

Sunt invidioasă!
(...în acelaşi timp, anal şi vaginal?!)

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu. Esti o sfîntălaughing

| Prezidentul a răspuns:

Ati facut threesome sau ai sarit ca iepurasul de la unul la altul?

| corbulalbrosu a răspuns:

NU.Daca ai facut sex cu fiecare doar in perioada cat erati cuplati. DA, daca o faceai in acelasi timp cand cu unul cand cu altul.

| Holiday a răspuns:

Lasa asta, mai bine zi-ne daca ti-a placut.

| Felys a răspuns:

Exista egalitate intre sexe, daca un baiat face sex cu 2 fete nu ii spune nimeni curvar,asa ca de ce te-ar eticheta pe tine cineva curva, problema e ca sa nu inseli persoana cu care esti daca ai o relatie dar atata timp cat e ceva liber consfintit, fara implicatii emotionale, fara prostitutie, nu te poate cataloga nimeni depravata

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Nu chiar...

| peperonies a răspuns:

Depinde, daca in acelasi timp. da. Daca pe rand. da.

| pufulescu a răspuns:

Nu esti curva! Esti doar o persoana care si-a inceput activitatea sexuala.
In opinia publicului roman, orice ai face nu e bine! Daca nu faceai sex deloc, toti radeau de tine ca esti frigida sau o infumurata care considera ca nu exista baiat suficient de bun pentru ea. Daca faceai cu un singur baiat, te numeau proasta fiindca ti-ai oferit prea devreme virginitatea, fiindca la ei orice varsta ai avea tu inseamna 'prea devreme', fie 15 fie 25 de ani.
Concluzia e sa nu-ti mai bati cu opinia strazii!

| Geanin a răspuns:

Tu ce credeai? Da tu ce credeai? Asta e!
Asta-i valoarea ta, eu nu as fi trist daca asta ar fi valoarea mea as zice Ok asta e valoarea mea sunt o curva fara bun simt.
Curvo!

| Happyjump a răspuns:

Sa zicem ca da, mai ales ca imi pari mândră cu treaba asta.

| DonaldTrump a răspuns:

Daca nu ai cerut bani nu esti.

| Pinocchio a răspuns:

Multi ar spune afirmativ.

| Mirke a răspuns:

Daca ai cerut bani Da!

| BeckhamRZM a răspuns:

Ai gândit-o mult, este?

| anonim_4396 a răspuns (pentru BeckhamRZM):

Era o gluma.
Si nu, chiar mi-a fost foarte usor sa ajung la concluzia asta dupa ce ti-ai exprimat dorinta de a o ajuta in privat cu "un sfat, etc".

| StefanCosmin a răspuns:

Nu,inseamna ca iti place in 3.

| LeZizu a răspuns:

Ai sarit tu repede sa ii dai idul ca te gadnesti ca o rezolvi si tu. Nu m-as mira ca intrebarea sa fie postata de un baiat si nu de o fata. Se mai intampla pe aici sa fie troli, baieti care se dau fete si sa isi posteze fanteziile care ii excita.

| BeckhamRZM a răspuns (pentru LeZizu):

Să o rezolv eu? E pur și simplu fun frate. =)

| LeZizu a răspuns:

C---e sunt cele care fac pentru bani. Faptul ca ai facut-o cu 2 nu o sa fi vazuta prea bine. Multi intelegem ca si tu ca fata ai nevoie de relatii sexuale, dar cel mai bine pentru tine este ca atunci cand ai relatii sa nu mai spui la altii cu cine, ce si cum ai facut sau sa te lasi filmata. Si ai grija sa nu te o faci cu baieti care sa dea vestea mai departe.

Romania este inca o tara in care faptul ca te saruti cu persoana iubita in parc este mai rau decat daca te-ai bate cu aceasta.

| Sergiu72 a răspuns:

Deodata sau separat? Daca nu a fost pe bani, nu esti curva. Ai vrut doar sa incerci experiente noi.

| MrNob0dy a răspuns:

Pff Si trebuie sa te lauzi?

| ellebrandusa a răspuns:

Daca continui asa o sa fii.

| ismokeweed explică:

Nu am facut-o cu amandoi odata:-)))....si nici cand eram intr-o relatie cu unul dintre ei...:-)))..si in niciun caz pe bani
Cu unul am facut-o dupa 2 ani si cu unul dupa 3 ani. ....si am 24 de ani...iar cu cel dupa 3 ani inca sunt impreuna