| bogdan_7136 a întrebat:

Daca am facut sex cu o fata si am atinso la pasarica si apoi mi-am atins penisul...se poat transmite boli? am facut sex protejat!
astept raspunsuri, multumesc!

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Da.Prostochivoza vaginala sau narozioza peninsulara

11 răspunsuri:
| zoryanna a răspuns:

Sincera sa fiu da dar exista speranta ca ea nu era bolnava? daca nu, du-te de urgenta la doctor

| SEXobeat a răspuns:

1 daca era protejat[sex] nu se au boli
2 daca numa ai atinso inseamna ca nu ai facut sex

| bogdan_7136 explică:

Am facut sex, dar am si atinso... dupa ce am atinso, mi-am atins penisul...se pot lua boli?
cand am facut sex, am facut protejat

| CIA a răspuns:

Pai mai bine ai face un control medical pentru a numai fii in dubii!

| maxQ a răspuns:

Deci pustiule. Daca ii pui mana la " pasarica" nu inseamna sex straight face si daca aii pui mana "la pasarica" dc ti-ai mai pus prezervativul pe p***? Sau poate ca ti l`ai pus pe mana sa nu ejaculeze mana.Nasol.

| bogdan_7136 explică:

Ideea este... daca am atinso la pasarica cu mana si apoi am atins penisul cu aceeasi mana...se pot lua boli?

| claus a răspuns:

Dap. se pot transmite boli. mai ales daca te-ai atins si la gura dupa:p

| Cristinaa_8611 a răspuns:

E imposibil! daca a-ti facut sex protejat, bine depinde ce metoda de contraceptie a-ti folositbig grin, daca a-ti folosit prezervativul sasele sunt ffffff micibig grin

| OchyDeViperă4Love a răspuns:

Nu, dar intotdeauna exista un semn de intrebare. Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se pot trasmite boli

| sofia_8041 a răspuns:

Ba da se pot transmite boli.Chiar si virusul HIV se poate lua chiar daca faci sex protejat, chiar si prezervativul.http://www.youtube.com/watch?v=ZA3rEMivVLE.Daca ai rabadre sa te uiti ( is 3 parti si ar fi bine sa le vezi pe toate) ii vorba despre cum se pot lua bolile cu transmitere sexuale inspecial virusul HIV chiar si facand sex neprotejat.