| Anonymuss000x a întrebat:

Daca am facut sex cu o fata si nu mi-am dat drumul in ea, ramane gravida? Tin sa precizez ca am facut-o in a4a zi dupa terminarea menstruatiei. Va rog sa nu raspundeti daca nu stiti sigur si nu aduceti un argument bun. Ea are 16jumate eu 15jumate daca ajuta la ceva. Nu vreau insulte, vreau doar raspunsuri sigure argumentate CORECT. Va rog, URGENTTT!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul in care fata respectiva un ciclu menstrual (c.m.) catusi de cat stabilizat chiar si partial regulat de minim 27-28 de zile, se poate aprecia ca perioada fertila incepe din ziua a 9-10-a c.m. In aceste conditii rezulta ca primele 8-9 zile (inclusiv zilele in care se produce menstruatia) fiind considerate teoretic ca nefertile, nu se poate forma o sarcina decat cu totul accidental sau extrem de rar, chiar si in cazul in care ajunge sperma in vagin in urma unei ejaculari intentionate, se considera ca probabilitatea se sarcina se situeaza intre 3-5% in zilele imediat dupa menstruatie si cam 5-10% la sfarsitul perioadei in zilele a 8-a si 9-a. In cazul in care partenerul are experienta si reuseste sa nu ejaculeze, posibilitatea formarii unei sarcini teoretic aproape ca nu exista. In cazul vostru deoarece sexul a avut loc in ziua a 7-8 a c.m. dar fara ejaculare se poate considera ca probabilitatea unei sarcini se poate considera ca fiind foarte mica insa nu se poate exclude in totalitate. Pe viitor n-ar strica sa dati dovada de mai multa responsabilitate. Multa sanatate.

1 răspuns:
| Emilian65 a răspuns:

In situatia prezentata de tine nu poate ramane gravida.