Nu inseamna ca esti insarcinata, ci inseamna ca esti bolnava. Ala nu e ciclu, ci o sangerare patologica care arata ca trebuie sa ajungi urgent la ginecolog (maine, de preferat, ca pana luni e mult si lucrurile se pot agrava).
Du-te la doctor cat de urgent poti, mie mi s-a intamplat tot asa de abia mi se terminase ciclu si dupa cateva zile mi-a venit iar curgea putin dar a durat vreo 4 zile si nu m-am dus la doctor dar in timpul asta o faceam cu prietenul meu, si am facut hemoragie, si mi'au zis ca prima sangerare aparuse ca se subtiase nu stiu ce infine, deci du-te la doctor nu astepta.
E ceva ciudat, dar nu ma pot pronunta! Pentru asta ar trebui sa mergi la doctor. In mod normal, intre cicluri, adica asa cum spui tu, erai la ovulatie, deci f bine DACA ati folosit prezervativ! Daca ramaneai insarcianata sa zic in seara aia, NU sangerai a doua zi. Si... ciclul dureaza 2-3 zile, sau depinde la fiecare femeie, insa sa nu fi fost doar 1 sangerare, de cateva ore, sau doar 1 zi. Sa nu ai anexita sau chist la vreunul din ovare! MERGI la doctor! NU e de joaca! Sarcina se instaleaza la 10 zile dupa conceptie, deci pana la 10 zile dupa contactul sexual NIMENI nu iti poate confirma sau infirma existenta ei!
Depinde de organism, pentru ca sunt zile de fertilitate in care organismul se deregleaza
Nu esti insarcinata dar in cazul tau nu ar strica un consult ginecologic sau cel putin sa te interesezi de ce ciclul ti-a venit inainte de data presupusa
Dar nu a fost ciclu, a fost decat o sangerare. Nu a tinut mult, dar m`am speriat. imi era frica sa nu fi ramas insarcinata
anonim_4396 întreabă: