| bluee a întrebat:

Daca am facut sex cu prezervativ si a doua zi mi-a vinit ciclu inseamna ca sunt insarcinata? trebuia sa`mi vina cam in 2 saptamana!

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu inseamna ca esti insarcinata, ci inseamna ca esti bolnava. Ala nu e ciclu, ci o sangerare patologica care arata ca trebuie sa ajungi urgent la ginecolog (maine, de preferat, ca pana luni e mult si lucrurile se pot agrava).

| VodkaCoca a răspuns:

Du-te la doctor cat de urgent poti, mie mi s-a intamplat tot asa de abia mi se terminase ciclu si dupa cateva zile mi-a venit iar curgea putin dar a durat vreo 4 zile si nu m-am dus la doctor dar in timpul asta o faceam cu prietenul meu, si am facut hemoragie, si mi'au zis ca prima sangerare aparuse ca se subtiase nu stiu ce infine, deci du-te la doctor nu asteptawinking.

| anaid a răspuns:

Daca ti-a venit poti fi sigura ca nu:d

| alexam a răspuns:

E ceva ciudat, dar nu ma pot pronunta! Pentru asta ar trebui sa mergi la doctor. In mod normal, intre cicluri, adica asa cum spui tu, erai la ovulatie, deci f bine DACA ati folosit prezervativ! Daca ramaneai insarcianata sa zic in seara aia, NU sangerai a doua zi. Si... ciclul dureaza 2-3 zile, sau depinde la fiecare femeie, insa sa nu fi fost doar 1 sangerare, de cateva ore, sau doar 1 zi. Sa nu ai anexita sau chist la vreunul din ovare! MERGI la doctor! NU e de joaca! Sarcina se instaleaza la 10 zile dupa conceptie, deci pana la 10 zile dupa contactul sexual NIMENI nu iti poate confirma sau infirma existenta ei!

| samantha a răspuns:

Depinde de organism, pentru ca sunt zile de fertilitate in care organismul se deregleaza

| AlliceCarter a răspuns:

Nu esti insarcinata dar in cazul tau nu ar strica un consult ginecologic sau cel putin sa te interesezi de ce ciclul ti-a venit inainte de data presupusa

| bluee explică:

Dar nu a fost ciclu, a fost decat o sangerare. Nu a tinut mult, dar m`am speriat. imi era frica sa nu fi ramas insarcinata sad