anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am facut sex cu un baiat fara prezervativ as poOtea ramine insarcinata

Răspuns Câştigător
| Ela_PuRpLe a răspuns:

Da, ai putea ramane insarcinata si ai putea lua si boli.
Data viitoare folositi prezervativul!

26 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, ai putea. Sansele cresc daca el a ejaculat in tine si daca erai in perioada fertila (adica in jurul celei de a 14a zile dupa prima zi de sangerare menstruala). Nu mai accepta sa o faci fara prezervativ deoarece poti lua tot felul de boli (BTS) si risti sa ramai si insarcinata. Ai grija de coprul tau, ca altcineva nu are cum happy

| Emeraude a răspuns:

Da, exista riscul de a ramane insarcinata. Daca nu ai luat pastila de a doua zi si ai aceasta banuiala, fa un test de sarcina peste 2 saptamana. sau mergi la un control ginecologic care iti va lamuri nedumeririle.

| marsy a răspuns:

Daaaaaa

| ZeroBarat1 a răspuns:

Atatea intrebari de genul asta, cu acelasi inteles...si acelasi raspuns,,

| LoooVe <3 a răspuns:

Da, ai putea ramane insarcinata+ cateva boli. Daca erai intr-o perioada fertila, cu atat mai mult. Uite aici ceva informatii despre perioada fertilasi cum o calculezi: http://www.seximus.ro/articole/calcul_perioada_fertila.php
Data viitoare foloseste prezervativul!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sigur ca ai putea!

| llllllllllll a răspuns:

Draga mea sunt foarte multe sanse sa ramai insarcinata. Noi aici pe site ne dam toti cu parerea dupa cum vezi. Tu stii cel mai bine daca si-a a ejaculat sau nu. Sansele cred daca a ejaculat. Dupa parerea mea din moment ce ti-ai inceput viata sexuala stii si urmarile unui act sexual neprotejat. [sarcina, boli, etc ] Ca sa te linistesti ar fi bine sa-ti faci un test de sarcina dupa 14 zile de la contactul sexual, sau un control ginecologic. Cu toate ca stiu ca nici macar nu vrei sa auzi de asa ceva. Data viitoare foloseste metode de contraceptie. Si decat sa te panichezi mereu e mai bine sa o faceti cu "caciulita" big grin
Mult succes!

| Malvina24 a răspuns:

Da! poti ramane insarcinata! foloseste prezervativul si ai mare grija!

| DeeDee28 a răspuns:

Da...asta daca nu folosesti alte metode contraceptive. data viitoare ai mai multa grija happy

| bblock69 a răspuns:

Da...
Incearca sa te protejezi data viitoare.
Si fa-ti un test de sarcina ca sa fii sigura ca nu esti insarcinata!

| Ana_6509 a răspuns:

Dar tu cum crezi ca se fac copii? Evident, facand sex neprotejat.

| Ea12345 a răspuns:

Categoric.Sansele sunt foarte mari.

| Dara a răspuns:

Sper din toata inima ca cea din poza nu esti tu, pentru ca nu pari a avea mai mult de 10 ani. Si mai sper ca ai pus intrebarea doar din curiozitate, pentru ca e grav daca ti-ai inceput viata sexuala la o varsta atat de frageda si fara sa te fi informat macar putin inainte de a face acest pas. Da, poti ramane insarcinata; da, te poti imbolnavi; si da, peste cativa ani probabil vei regreta ce ai facut acum.

| asdfghjkl_1325 a răspuns:

Da, ai putea (pOotea). Pitipoanca mica ce esti. happy

| nicol20 a răspuns:

Daca si-a dat drumul in tine cu siguranta dar daca nu si-a dat drumul in tine nu cred incearca pe viitor sa faci cu prezervativ deoarece asa poti opri si sarcina nedorita si unele boli bafta

| madalicious a răspuns:

Normal ca ai putea ramane insarcinata, ai putea lua si boli venerice.winking Doar nu crezi ca este de joaca cu sexul neprotejat. straight face

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur, riscul este intre 5 si 100%, in functie de perioada ciclului menstrual in acre te gaseai. Intrebarea mai serioasa este: analize v-ati facut? daca nu, esti obligata sa-ti faci, acum si peste 6 luni HIV, hepatita B si C, VDRL, HPV, Chlamydia, chestii de baza.

| TheMihutz a răspuns:

Cu fata aia ai facut tu sex? :-&

| Bianca_3626 a răspuns:

Depinde, uneori da, uneori nu.Pt orice eventualitate cumpara un test de sarcina. Te-ar putea ajuta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ura! te-ai fac cu un copil! pot fi eu nasa... logik ca se poate dc si-a dat drumul in tinesadsadsadsadsadsadsadsad

| Fllly a răspuns:

Daca a ejaculat in tine, da smug

| ThiPaRu a răspuns:

Chiar ai pOotea

| danutsik a răspuns:

Daaaaa! daca a ejaculat in tine

| ThiPaRu a răspuns:

POoate chiar cu gemeni

| נυѕт вяυтαℓ a răspuns:

Am o intrebare cati ani ai?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sigur ca ai putea ramane, mai bine ar fi sa iti faci un test de sarcina sau sa te duci la un doctor sa vezi daca esti sanatoasa si ca nu ai luat nici o boala, fi mai atenta in viitor si incearca sa folosesti prezervativul dar sa fi atenta ca nici cu prezervativul nu poate fi sigur, se poate rupe oricand asa ca ar fi mai bine sa fi foarte precauta si tu si prietenul tau