| Toma_Daria_1999 a întrebat:

Daca am facut sex neprotajat si a ejaculat in afara exista vreo sansa de sarcina?

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu inteleg de ce nu faceti protejat asta cu a ejaculat afara nu cred ca e cea mai rationala masura nu stiu daca o recomanda cineva care are habar de medicina in fine sanse exista mereu sa stii, nu costa o avere un perzevativ protejativa ca asa e bine asa e recomandat, e alta senzatie fara el da dar sunt sanse sa ramai gravida daca nu iei anticeptionale sau asa ceva

http://www.euromaterna.ro/media/contraceptie_injectiile-contraceptive.php

| Violleta2022 a răspuns:

Da exista sanse de sarcina, chiar daca nu a ejaculat in vaginul tau, mai ales daca ati avut mai mulet numere, unul dupa altul si daca tu erai in perioada fertila.

| corbulalbrosu a răspuns:

Intr-o astfel de situatie, adica atunci cand se intretine sex fara ca acesta sa fie protejat, posibilitatea de a se putea naste o sarcina este foarte diferita fiindca depinde in ce moment al ciclului menstrual este intretinut, putand sa fie posibila sau sa fie extrem de mica spre imposibila, insa niciodata nu se poate exclude complet. In primul rand si in mod special/principal in privinta sansei sau a ghinionul de a se forma sau nu a unei sarcini, depinde de experienta sexuala a barbatului si de capacitatea acestuia de a reusi sa-si coordoneze, controleze si retine ejacularea in mod perfect incat sa nu "scape" nici cea mai infima cantitate de sperma in vagin insa acest lucru este valabil DOAR in cazul in care sexul este intretinut in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual. Daca sexul este intretinul in afara celor 4-5(6) zile fertile ale ciclului menstrual, barbatul poate ejacula fara nicio retinere in vagin de fiecare data. Multa sanatate!

| mihai69 a răspuns:

Cam greu; data viitoare pune-l să ejaculeze în vagin dacă vrei să ai ȘANSE mai mari să faci un bebe.Iar pentru șanse maxime, faceți sex atunci când ești în perioada fertilă.

| aleku22 a răspuns:

Nu te mai pune capra daca nu cunosti elementele vieti sexuale...

| YourAnonimus a răspuns:

Cele mai mari șanse

| cezaric a răspuns:

Da

| Toma_Daria_1999 explică:

Va roog... e urgent. Fara caterinca

| Toma_Daria_1999 explică:

Am luat un test de sarcina si a iesit negativ. Se poate ca el sa nu aiba dreltate? Te rig spune-mi ca are dreptate... nu ma descurajati...