| iiion1 a întrebat:

Daca am facut sex neprotejat cu iubita mea, inainte cu 6 zile de menstruatie, dar nu am ejaculat in ea, ne-am oprit inainte sa o fac, stiam ca nu va iesi bine, risc de sarcina?
De precizat, are ciclul neregulat

5 răspunsuri:
| Floridori a răspuns:

Daca are ciclu neregulat, cum ati calculat astfel incat sa stiti ca era cu 6 zile inaintea menstruatiei?

| iiion1 explică (pentru Floridori):

Daca ai iphone, ai aplicatia "Sanatate" si iti calculeaza el

| Floridori a răspuns (pentru iiion1):

Daca ai ciclu de tip neregulat, nicio aplicatie din lume, fie ca e pe iPhone sau Android nu va putea calcula nici cand vine urmatoarea menstruatie si nici perioada fertila/infertila.
Caracteristica ciclului neregulat este tocmai asta: ca are mereu o lungime diferita si nimeni nu are cum sa stie care va fi aceasta.
Aplicatiile de genul sunt utile doar in cazul ciclurilor regulate.In cazul ciclurilor neregulate nu numai ca sunt inutile, dar pot induce in eroare deoarece vor afisa calcule gresite.
Va sfatuiesc sa va informati in acest sens si sa va protejati pe viitor din moment ce nu se poate calcula perioada fertila sau infertila.
Numai bine!

| Teo29 a răspuns:

Mereu exista acest risc de sarcina, daca este act sexual neprotejat.
Fiti responsabili!
Folositi prezervativul inaintea fiecarui contact sexual!

| Mariaa005 a răspuns:

Actul sexual a fost cu 6 zile înaintea menstruației, daca nu ma insel nu era in perioada fertila, sansele de sarcina sunt slabe, mai ales daca nu te-ai masturbat inainte iar daca ai facut asta și te-ai spalat, nu erau spermatozoizi activi in lichidul preejaculator.

Sper că te-am ajutat )