anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă am făcut sex neprotejat (însă nu a ejaculat), iar menstruația mi-a venit după 3 zile, există un risc minim să rămân însarcinată? (Ps : Tratați întrebarea ca atare și nu adresați răspunsuri jignitoare). - Dau fundiță! Vreau un răspuns cert cât mai repede.

Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

Draga mea, un ciclu menstrual tine 26-29 zile. Ovulatia se produce cam la mijlocul ciclului menstrual. Daca ai contact sexual, cam 2-3 zile inainte de mijloc si 2-3 zile dupa mijloc, exista posibilitatea de a ramane insarcinata. Ovulul eliminat de trompa feminina, se fecundeaza daca intalneste spermatozoizi eliminati prin sperma ejaculata de catre partea masculina.Acum,se pot cumpara prezervative din orice farmacie, magazin, ca sa fii sigura ca nu ramai insarcinata.FOLOSITI-L! Daca nu ai inteles ceva, intreaba-ma!

16 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu este nicio sarcină, ovulația era încheiată.
Te sfătuiesc pe viitor să folosești prezervativul care te protejează și împotriva sarcinii dar și a bolilor cu transmitere sexuală (cunoscute ca B.T.S.).
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Nu mai exista nici un risc sa fi insarcinata

| Matt24 a răspuns:

Nu trebuie sa ejaculeze ca sa ramai insarcinata.Inainte de ejaculare pot sa iasa asa numitele "picaturi ale placerii" care pot contine si cativa spermatozoizi care cine stie cat de departe pot ajunge.Dar daca menstruatia a avut loc, ai scapat de partea cu sarcina, mai ramane partea cu bts-uri.Protejati-va!

| neutrino a răspuns:

Copiii se fac prin sex neprotejat. Intotdeauna va exista acest risc, daca nu aplicati regulile de protectie.

| Azµre a răspuns:

Mai jignitor ca răspunsul meu sigur nu o să fie altul.
De ce te-ai apucat să faci sex dacă nu știi bazele lui...
Există prezervativ, anticoncepționale, spermicide, etc!

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu stiu de ce iti pui DOAR problema sarcinii.De boli cu trasmisie sexula ai auzitit?
In conditiile descrise de tine, NU.
Data viitoare, insista in folosirea prezervativului.In mod normal fetele sunt mai responsabile.
Si informeaza-te!

| Rox1610 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Da, data viitoare asa voi face. happy Mersi

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu,nu mai esti in pericol, dar nu mai risca.

| pietrean a răspuns:

Daca ti-a venit menstra dupa ce ai avut contact, nu poti fi insarcinata! Exista niste exceptii:daca ai sarcina extrauterina, daca ai dereglari mari, din motive medicale...

| Rox1610 a răspuns (pentru pietrean):

O sa fac un test sa fiu sigura, am avut cateva zile foarte tensionate cu toata chestia asta. Dar sunt sigura ca va fi bine. Sunt optimista! Chiar nu vreau un bebe la 17 ani laughing

| grab a răspuns:

Nu mai riscati aiurea.
Ziceai ca ai o relatie minunata.
Vrei sa devii mamica minora sau sa ai probleme mai tarziu de la avorturi nasoale?
Invatati-va sa acceptati si raspunderea inaintea placerii.
Stima!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Daca ti-a venit menstruatia nu ai cum sa fii insarcinata.
Pe viitor, ca sa stai fara grija asta, foloseste prezervativul.
Te pup!

| Hαppiηеss a răspuns:

Daca nu a existat o ejaculare in interior si ti-a venit si menstruatia nu ai cum sa fi insarcinata. Primul semn al unei sarcini este lipsa totala a ciclului menstrual.

| lolylolypops a răspuns:

NU poti fi gravida daca ti-a venit menstruatia! Stai linistita, iar pentru siguranta ta poti incerca un test de sarcina

| Rox1610 a răspuns:

Va multumesc tuturor pentru amabilitatee, raspunsuri si explicatii. Am facut testul si este negativ. Va multumesc inca o data! Stiam ca ma pot baza pe voi. Pupici :*

| Roxandra17 a răspuns:

Inainte de menstruatie si dupa cu 7 zile sunt sanse minime sa ramai insarcinata, in restul lunii esti fertila, depinde cati ani aihappy