Draga mea, un ciclu menstrual tine 26-29 zile. Ovulatia se produce cam la mijlocul ciclului menstrual. Daca ai contact sexual, cam 2-3 zile inainte de mijloc si 2-3 zile dupa mijloc, exista posibilitatea de a ramane insarcinata. Ovulul eliminat de trompa feminina, se fecundeaza daca intalneste spermatozoizi eliminati prin sperma ejaculata de catre partea masculina.Acum,se pot cumpara prezervative din orice farmacie, magazin, ca sa fii sigura ca nu ramai insarcinata.FOLOSITI-L! Daca nu ai inteles ceva, intreaba-ma!
Bună.
Nu este nicio sarcină, ovulația era încheiată.
Te sfătuiesc pe viitor să folosești prezervativul care te protejează și împotriva sarcinii dar și a bolilor cu transmitere sexuală (cunoscute ca B.T.S.).
Pa, pa.
Nu trebuie sa ejaculeze ca sa ramai insarcinata.Inainte de ejaculare pot sa iasa asa numitele "picaturi ale placerii" care pot contine si cativa spermatozoizi care cine stie cat de departe pot ajunge.Dar daca menstruatia a avut loc, ai scapat de partea cu sarcina, mai ramane partea cu bts-uri.Protejati-va!
Copiii se fac prin sex neprotejat. Intotdeauna va exista acest risc, daca nu aplicati regulile de protectie.
Mai jignitor ca răspunsul meu sigur nu o să fie altul.
De ce te-ai apucat să faci sex dacă nu știi bazele lui...
Există prezervativ, anticoncepționale, spermicide, etc!
Nu stiu de ce iti pui DOAR problema sarcinii.De boli cu trasmisie sexula ai auzitit?
In conditiile descrise de tine, NU.
Data viitoare, insista in folosirea prezervativului.In mod normal fetele sunt mai responsabile.
Si informeaza-te!
Da, data viitoare asa voi face. Mersi
Daca ti-a venit menstra dupa ce ai avut contact, nu poti fi insarcinata! Exista niste exceptii:daca ai sarcina extrauterina, daca ai dereglari mari, din motive medicale...
Nu mai riscati aiurea.
Ziceai ca ai o relatie minunata.
Vrei sa devii mamica minora sau sa ai probleme mai tarziu de la avorturi nasoale?
Invatati-va sa acceptati si raspunderea inaintea placerii.
Stima!
Daca nu a existat o ejaculare in interior si ti-a venit si menstruatia nu ai cum sa fi insarcinata. Primul semn al unei sarcini este lipsa totala a ciclului menstrual.
NU poti fi gravida daca ti-a venit menstruatia! Stai linistita, iar pentru siguranta ta poti incerca un test de sarcina
Va multumesc tuturor pentru amabilitatee, raspunsuri si explicatii. Am facut testul si este negativ. Va multumesc inca o data! Stiam ca ma pot baza pe voi. Pupici :*
Inainte de menstruatie si dupa cu 7 zile sunt sanse minime sa ramai insarcinata, in restul lunii esti fertila, depinde cati ani ai
beausingurlamasamea întreabă: