Daca ciclul ti-a venit exact in ziua in care trebuia si a fost normal din toate punctele de vedere (flux, durata, simptome, asect), atunci cel mai probabil nu esti insarcinata.
Raspuns 100% sigur nu exista, doar un test de sarcina facut la minim 21 de zile de la contactul sexual iti va da un astfel de raspuns.
Poti ramane absolut in orice zi, in care nu ai folosit prezervativul, sau pastilele! De boli nu ti-e frica?! De izolare, respingere, uitare, si moarte?! PROTEJATI-VA!
Fă un test de sarcină la 21 de zile după contactul sexual, vezi cum iese şi data viitoare foloseşte prezervativ.
Daca ti-a venit menstruatia nu cred ca ar trebui sa iti faci probleme... oricum fa-ti un test de sarcina ca sa fii mai sigura si pe viitor fii mai atenta pa pa!
Eu eram insarcinata si am avut ciclul pana in luna a treia, am fost la un control si cand mi-a spus doctorul nu imi venea sa cred, asa ca totul e posibil. Fa un test de sarcina la 21 de zile de la contact, apoi indiferent de rezultat peste 2-3 zile mai fa unul, abia atunci vei sti rezultatul.Alta data folositi prezervativul decat sa stai cu grija.
Tot ce e posibil... maicamea cand a fost insarcinata cu sora mea a avut ciclu pana in luna a 3a. Nu stiu daca e normal insa. da, e posibil
Bună.
Nu este o regulă de la primul contact sexual neprotejat să rămâi și însărcinată!
Dacă ciclul menstrual a venit la timp și nu au apărut alte modificări: dureri de cap, grețuri, vărsături, tensiune persistentă în sâni, dureri abdominale, este exclusă o sarcină.
Prezervativul te ferește de neplăcere.
O femei nu poate avea ovulație în timpul menstrei, de aceea multe femei o aplică ca o metodă contraceptivă, însă există riscul infecțiilor.
Dacă ai suspiciuni, poți face un test de sarcină și vezi rezultatul.
Pa, pa.
Sar putea dar s-ar putea sa fie si dereglare hormonala fa-ti un test de sarcina cu 5 lei si afla si eu am facut testul si nu am fost sunt 99 la suta sigure.