| alinix a întrebat:

Daca am facut sex odata cu un prezervativ si l-am aruncat dupa care m-am sters si am facut si cu al doilea dar s-a rupt am ejaculat afara este vreo problema? ar putea exista posibilitatea unei scurgeri de sperma sau mai stiu eu ce ca prietena sa ramana insarcinata?

8 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Pai nu s-a rupt inauntru, "in actiune?!". Deci si scurgere!

Posibilitatea = risc, exista! Daca e foarte recent, fuga la medic si cere - adica ea! - recomandare pentru pastile!

Si fi si tu mai finut, ce naiba?!

| Damian a răspuns:

Stai fara griji

| clauss a răspuns:

Taticule iti vine urmasul, sa ti traiasca

| Vizitiul a răspuns:

Pai, ai ejaculat afara! Sa inteleg ca embrionul se formeaza si in afara vaginului? Pustani teribilisti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara griji ce naiba o data si o data tot trebuia sa ai copi mai devreme sau mai tarziulaughing

| TEIRAU a răspuns:

Mai bro'. nu conteaza daca te-ai sters, fara spalare nu poti indeparta tot slobozu. da poate ai noroc si nu ramane. incepe sa economisesti bani pentru avort daca nu vrei sa-l tii. am economisit si eu o data si apoi i-am baut de fericire ca nu eralaughing

| Cătălina a răspuns:

Din pacate, exista.Mai ales din cauza acelui lichid preejaculator. Daca inca mai aveti timp cumparati pastila de a doua zi.Va reduce complec riscul unei eventuale sarcini. Aveti mare grija pe viitor, daca nu vreti sa deveniti parinti inainte de vreme!

| alinix explică:

S-a rupt in interior dar nu am simtit