Ai facut sau ai primit? daca ai facut esti, daca ai primit iar esti in proportie de 99, 9 % depinde de ce ti-a facut partenerul cu degetele in timp ce iti facea sex oral
Ai incurcat categoria! trebuia sa fie la trivia/amuzante
ok,rasp,meu DA, ti s-a mai deschis o cale spre creier, de azi vei gindi mai repede si mai cu folos
acum sa fim seriosi:desigur ca NU! e imposibil
Atat timp cat ai intretinut raport sexual de orice natura(oral, anal, normal) nu mai esti virgina!
)).deci sex oral mai pe romaneste inseamna sa o iei in gura ... daca te dezvirgina trebuie sa ti`o bage `n...iti dai si tu seama.
Prin viu grai da, te ai dezvirginat! Mai bine te dezvirginai cu o banana, pe aia o si mancai!
Normal, nu conteaza ce fel de contact sexual ai intrwtinut, practic, nu mai esti virgina, insa la medic nu se va observa pentru. nu cred ca de la oral ti s-a rupt himenul. Stai linistita daca la asta te refereai
Te-ai dezvirginat dar ca sa te virginezi inapoi trebuie sa-mi faci si mie un oral
In gura clar NU mai esti virgina! ar trebui sa iti faci un control la stomatolog!
cati ani aiiiiii? cumva s-a speriat ce ai tu intre picioare si ti s-a urcat in guuura?
CeEsteAlaNume întreabă:
anonim_4396 întreabă:
clew întreabă: