Nimic, virginitatea e mai mult decat un himen intact. Virgina e numai o femeie care nu avut niciodata nici un fel de contact sexual.
Himenoplastia readuce doar integritatea himenului, care practic nu are nici o importanta. Nu costa atat de mult, costa vreo 5-600 de euro, dar include 2-3 zile de spitalizare, anestezie, riscuri intra si perioperatorii (e o interventie chirurgicala).
, sorry dar chiar e de ras
, ca sa rezolvi multe probleme, si sa faci bani din asta, atunci mai bine 1000000 euro, intr-un proiect care sa inventeze masina timpului, si voila
totul e rezolvat
Vraji, descantece: arunci cu cenusa in mare la apusul soarelui, aduni niste pietre si le vopsesti cu cerneala, le scuipi de doua ori si zici asa
"Ptiu ce proasta am fost ca la 13 ani (cred ) m-am lasat prostit si-un pic zapacita, de-un crai de-mparat, care-i bun dotat, m-a dus in gradina, si cu-o gagarina, m-a facut sa-l cred, pe el sa-l aleg. " Daca gresesti ceva din ce ti-am spus... nu mai ai nicio sansa.
Ce poti face...asta trebuia sa te gandesti inainte de a o face...cum zice si luchass scoate vreo 100 de mii de euro si rezolvii...
Desi e o mare prostie...virgina ai fost o ddata...si pa...
Buna!
Dar de ce vrei sa "o readuci"?
REFACEREA VIRGINITATII (HIMENOPLASTIA), prin chirurgie estetica si reparatorie, desigur, trebuie sa dai "ceva banuti ".
O zi buna!
Se poate cu ajutorul chirurgiei cosmetice care permite corectarea acestui aspect.
nimic nu poti face!
adica... luchass are dreptae scoate lovelele din buzunar si ti-o readuce medicul!
Dusa ramane ) Dar da, poti sa mergi lamedica iar operatia nu este sub nicio forma atat de scumpa. Se numeste himenoplastie si nu dureaza mai mult de 2000 de euro
Cred ca@luchass a dat un raspuns bun s-au a zis adevarul, de ce i se da stupid?
Tine de mai multe chestii. Da-mi un mail cu mai multe detalii pe rozalia2583@yahoo.com si o sa-ti raspund. Prin detalii inteleg: prenume, varsta, zona tarii de unde esti, si motivele pentru care vrei sa o readuci.
Imi poti da stupid dar cred ca intrebarea ta e stupida. pai daca iti pierzi verginitatea nu o mai gasesti, normal. doar o operatie te mai poate salva. dar costa...
Ti`e dor de ea?) te simti singura, parasita
? pai medicul dar chiar are rost? sau vrei sa intri in guiness book... femeia dezvirginata... a 2 oara, sau sau femeia mereu virgina indiferent de circumstante
?
)
Din cate stiu mai nou a aparut o operatie in nu stiu ce tara care readuce himenul in pozitia initiala dar costa ceva bani...Insa nu inteleg de ce vrei sa-ti recapeti virginitatea... Iarta-ma dar daca ti-ai pierut-o inseamna ca ai vrut asta...
Eh...asta nu siam... dar cred ca virginitatea nu ti-o mai da nimeni...deodata de ai facut sex si ai pierdut virginiteatea gata...nu mai eshi virgina... dar orce este posibil du-te la medik daca ai atatea bani si vrei sa-i dai pe virginiteate in caz de asta exista dar vezi si u... orce este posibil...
O da... pai...
in primul rand... iti dau un sfat...
nu te ajuta sa iti recapeti sau sa iti "readuci" virginitatea, dar te scuteste de lucruri gen: nu te mai faci de ras.
tine`ti gura... in cazul nostru : tine`ti degetele departe de tastatura.
Si sunt de acord cu luchass
Dragut-o odata ce ai pierdut-o nu o mai poti restitui, asta este viata! important e sa nu te simti inkomod si sa nu ai complex gindindu-te la asta! fii desteapta nu da asa intrebari stupide uite ce scrie aici lumea desi este TPU toti pentru unu iar ei te injosesc! fii tare si desteapta! fi CU MINTE SI CUMINTE
bafta! :*
Dar ce, o readuci ca pe mata(pisica) fugita in vecini? Este vorba de doua aspecte: unul fizic si altul psihic! Sa zicem ca fizic, "readuci", ca sa nu zic "repari" stricaciunile, insa din celalalt punct de vedere, te afli deja intr-o alta zona!
Te simti mai confortabil daca doar formal esti virgina?
Poti sa iti recapeti virginitatea cu vreo 600 de euro la medic dar vei avea doar scurgere de sange la urmatorul contact sexual dar daca te duci la ginecolog dupa ce ai facut acea operatie isi da seama ca nu mai esti virgina doar daca vrei sa minti un baiat ca esti virgina merge team pupat asa ca vezi cu faci kiss
crusssriss întreabă:
♥Anto* întreabă:
Davidandrei102 întreabă: