Testul de sarcina poti sa-l faci fara discutie insa cu un singur rol, scop intr-adevar util si anume cel de a indeparta paranoia si de a-ti oferi deplina liniste sufleteasca ca in uterul tau NU exista nici macar o sarcina chiar si ipotetica. Deoarece ciclul tau menstrual are caracteristica de a fi neregulata, NU se poate considera/afirma ca MENSTRUATIA intarzie sa se produca, deoarece de fapt in acest caz este vorba pur si simplu de un ciclu menstrual prelungit in comparatie ciclurile anterioare. Multa sanatate!
Trebuie sa stii ca exista femei care testeaza negativ pe toata durata sarcinii. Tu ai facut corect testul, deci nu are rost sa il repeti. Avand si doua menstruatii dupa ultimuyl act sexual, sarcina este improbabila, aproape imposibila. In aceasta situatie, este foarte foarte ingrijoratoare intarzierea enorma. Dupa cum stii, este obligatoriu sa te vada un ginecolog imediat cum apare o inatrziere de 10 zile. Deci nu repeta testul dar programeaza-te la ginecologul tau in cel mai scurt timp (2-3 zile maxim)
Multumesc! Am avut intarzieri mereu si de 6 luni. Mi s au dat anticonceptionale, dar nu am vrut sa le iau...
Este complet anormal pentru o femeie activa sexual. Nu stiu de ce ai refuzat tratamentul, dar ar trebui sa nu mai ai relatii sexuale pana nu te tratezi. Si sa stii ca orice zi in care refuzi tratamentul iti creste riscul de a avea probleme serioase in viitor.
Multumesc de raspuns. Problema este ca am doar 17 ani, o sa imi fac o programare singura.
Poti merge singura. Daca esti suficient de matura sa iti incepi viata sexuala atat de repede, cu siguranta esti suficient de matura sa mergi la ginecolog, nu se poate altfel.
Asa o sa fac! Va multumesc pentru sfat, o seara buna sa aveti si multa sanatate!