| Bitamunteanu a întrebat:

Dacă am folosit prezervativ si era in perioada fertilă mi-am dat drumul puțin in prezervativ cand era inăuntru si dupa afară. La sfârșit l-am verificat am pus apa si era bine. Trebuie sa imi fac griji?

Răspuns Câştigător
| DonJuan50 a răspuns:

Dacă sperma era în interiorul prezervativului nu ai de ce să-ți faci griji, mai ales dacă ai verificat prezervativul și era intact.
Stai fără grijă.

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ne intrebi sau ne informezi?

| Bitamunteanu explică (pentru darrio2007):

Am folosit prezervativ mi-am dat putin drumu in prezervativ in ea si la m scos repede aveam putină spermă in rezervor dupa mi-am dat drumu de tot si la sfarsit am pus apa in prezervativ trebuie să imi fac griji? era si in perioada fertilă.va rog frumos.dau fundiță!

| Goete a răspuns:

Pentru acea partida de sex, nu.
Dar pot fi altele pentru care da. Si tu sa nu stii de ele.

| Kufu95 a răspuns:

Stai puțin cum adică era înauntru şi după afară?

| Bitamunteanu explică (pentru Kufu95):

Am simtit că imi vine si am scos afară si la sfârsit am pus apa in prezervativ si era bine. trebuie sa imi fac griji.dau fundită

| DonJuan50 a răspuns (pentru Bitamunteanu):

Dacă sperma era în interiorul prezervativului nu ai de ce să-ți faci griji, mai ales dacă ai verificat prezervativul și era intact.
Stai fără grijă.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Daca in orice fel sperma a ajuns in zona vaginului, sunt sanse sa fi scurs înantru si sunt șanse. Si degeaba te-ai spalat cu apă fiindcă sigur ai mai avut spermă pe canal.

| Bitamunteanu explică (pentru annonimaaaa555):

Am folosit prezervativ era in perioada fertilă am simtit inauntru ca imi dau drumu cand am scos aveam phtina spermă in rezervor după mi-am dat drumu afară si dupa am pus apă in prezervativ si era intreg trebuie să imi fac griji va rog frumos.dau fundiță!

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Bitamunteanu):

In primul rând un prezervativ se folosește o singura dată. Poate să ramana însărcinată doar dacă i-a ajuns spermă in vagin. Nu cred ca sunt sanse sa fie dar altădată folosiți un prezervativ o singura data. Si cum adica ai ejaculat afara. Unde afară?

| Bitamunteanu explică (pentru annonimaaaa555):

O singură dată la m folosit si sperma nu ia ajuns cand am simtit ca ejaculez am svos o repede si am ejaculat afara deci e bine nu trebuie să imi fac griji?

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Bitamunteanu):

Sunteti bine atunci. Nu va faceți griji