Dacă sperma era în interiorul prezervativului nu ai de ce să-ți faci griji, mai ales dacă ai verificat prezervativul și era intact.
Stai fără grijă.
Am folosit prezervativ mi-am dat putin drumu in prezervativ in ea si la m scos repede aveam putină spermă in rezervor dupa mi-am dat drumu de tot si la sfarsit am pus apa in prezervativ trebuie să imi fac griji? era si in perioada fertilă.va rog frumos.dau fundiță!
Pentru acea partida de sex, nu.
Dar pot fi altele pentru care da. Si tu sa nu stii de ele.
Am simtit că imi vine si am scos afară si la sfârsit am pus apa in prezervativ si era bine. trebuie sa imi fac griji.dau fundită
Dacă sperma era în interiorul prezervativului nu ai de ce să-ți faci griji, mai ales dacă ai verificat prezervativul și era intact.
Stai fără grijă.
Daca in orice fel sperma a ajuns in zona vaginului, sunt sanse sa fi scurs înantru si sunt șanse. Si degeaba te-ai spalat cu apă fiindcă sigur ai mai avut spermă pe canal.
Am folosit prezervativ era in perioada fertilă am simtit inauntru ca imi dau drumu cand am scos aveam phtina spermă in rezervor după mi-am dat drumu afară si dupa am pus apă in prezervativ si era intreg trebuie să imi fac griji va rog frumos.dau fundiță!
In primul rând un prezervativ se folosește o singura dată. Poate să ramana însărcinată doar dacă i-a ajuns spermă in vagin. Nu cred ca sunt sanse sa fie dar altădată folosiți un prezervativ o singura data. Si cum adica ai ejaculat afara. Unde afară?
O singură dată la m folosit si sperma nu ia ajuns cand am simtit ca ejaculez am svos o repede si am ejaculat afara deci e bine nu trebuie să imi fac griji?
Sunteti bine atunci. Nu va faceți griji