anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am fost violata acum ceva timp ma pot duce sa fac testul INML? au trecut 2 luni de atunci si nu stiu daca mai sunt urme

18 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De ce nu ai fost atunci sa reclami? Acum nu prea mai esti credibila. Parerea mea este ca ai sperat ca cel cu care ai facut sex iti va fi iubit. Dar te-ai inselat. Si acum, poc, vii cu violul.
Jalnic!

| doctorandus a răspuns:

Nu se mai pot face teste criminalistice, dar ai face bine sa-ti faci teste de boli cu transmitere sexuala.

| Freya1 a răspuns:

Dupa doua luni nu mai sunt.Dar pori sa depui plangere si se va deschide o ancheta iar daca e adevarat ce spui sigur cine a facut asta va plati.
De ce nu ai facut nimic atunci?

| LPCTSTR a răspuns:

Asta iti spune ceva?
"în 11 Februarie | Andreea5668657 a întrebat:
Buna, am o problema, ultimul meu contact sexual a fost pe 3 februarie si mama cand vine acasa ( peste 2 sau 3 luni) vrea sa ma duca la spital la ginecolog ca sa vada ultimul contact sexual, este posibil sa vada sau este doar un mit? eu i am spus mamei ca nu am mai facut o de un an si acum recent cand am facut o am facut o doar de cateva ori...

dau funda"
Chiar vrei sa dovedesti ca ai fost violata?

| Cristian_Cristi_1986 a răspuns (pentru LPCTSTR):

Asta nu merita nici un pic de atentie, la ce minte diabolica are.

| Alle22Alle22 a răspuns (pentru LPCTSTR):

Bravo,ai dreptate. Cum poate face asta nu stiu...i-a trebuit ***, si acum nu mai stie cum sa ascunda?

| Alle22Alle22 a răspuns (pentru Cristian_Cristi_1986):

Corect...

| HazelEyes77 a răspuns:

Nu mai sunt urme din pacate dupa 2 luni de la consumarea violului. Poti depune plangere totusi.

| HadesSs a răspuns:

Ai facut sex iar acum cand ti-ai dat seama ce se intampla daca afla parintii vrei sa zici ca a fost viol? Grija mare la afirmatii bagi oameni nevinovati la racoare laughing

| Andreea5668657 a răspuns (pentru HadesSs):

Du te dracuu de idiot

| LPCTSTR a răspuns (pentru Andreea5668657):

Atentia fetita la limbaj.
Pe TPU incercam sa mentinem un climat placut, fara sa injuram (unii).
Daca nu te poti abtine, esti libera iti inchei activitatea pe TPU si sa te gandesti profund la ce ii vei spune mamei tale cand va veni.
Intrebarea 40 din regulamentul TPU: https://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum asa pe moment ti-a placut si doar acum ti-ai dat seama ce sa intâmplat?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Să minți că ai fost violată doar ca să nu afle mama ta că ai făcut sex de bunăvoie...e trist. Știi, un eveniment de genul te marchează într-un fel sau altul.Nu merge să spui "Știi mami, mi-am amintit ceva.Acum 2 luni am fost violată.Ce avem la cină?"

| Victoria18 a răspuns:

Vorbesti foarte calm. Ti-a placut sa inteleg laughing)))

Răspuns utilizator avertizat
| gi4284 a răspuns:

Cred ca ăla a fost viol ca la Brazzers.

| anonim_4396 explică (pentru gi4284):

Mi-ai luat vorba din gură, Gia happy

| HadesSs a răspuns (pentru gi4284):

laughing