Categoric nu din moment ce ati facut protejat si nu a ejaculat in tine nu poti fi... daca o faceti cu prezervativ mereu e foarte bine pentru ca protejeaza si de sarcina nedorita si de boli prin transmintere BTS(boli prin transmitere sexuala)stai linistita si eu am fost speriata prima oara asa e la majoritatea fetelor deci nu ai de ce sa iti faci grij...relaxeazate ca nu ai patit nimicmulta sanatate Funda?
Da am folosit pezervativ, ciclu mi-a venit dar cu cateva zile intarziere dar dupa 2 saptamani am avut o secretie asa ca niste firicele de sangefoarte putin vizibla.acum mai am impresia ca mi-a crescut si burtaaa:-ss
NU ai de ce să te nelinişteşti, dacă aţi folosit prezervativul ( şi nici măcar nu a ejaculat atunci, ci doar după 10 minute, afară ), NU ai cum să rămâi însărcinată!
Faptul că menstruaţia ţi-a întârziat câteva zile NU e nici o problemă, oricum a venit - iar întârzierea se datorează faptului că ai fost dezvirginată ( de obicei întârzie prima menstră )!
Apoi acea "secreţie"/sângerare foarte puţin vizibilă, pe care ai avut-o după 2 săptămâni, este o sângerare care are loc uneori la ovulaţie - e ceva "normal", NU ai de ce să te îngrijorezi!
Apoi, IMPRESIA că ţi-a "crescut" burtica se datorează faptului că eşti în continuare STRESATĂ de frica unei eventuale sarcini - e DOAR o IMPRESIE, nu e reală!
Nu ai de ce să te stresezi, NU ai cum să fi însărcinată - poţi să te LINIŞTEŞTI şi să nu te gândeşti toto timpul la acest lucru!
Cea mai SIGURĂ metodă contraceptivă este folosirea prezervativului, deoarece are DUBLU rol : previne o eventuală sarcină, DAR previne şi infectarea cu diverse boli cu transmitere sexuală ( BTS ) – la o utilizare CORECTĂ!
De aceea, recomand NEAPĂRAT folosirea PREZERVATIVULUI ( alunecarea va fi mai uşoară, eviţi riscul de sarcină şi diverse boli cu transmitere sexuală ) – mai ales în cazul unei noi relaţii, sau o relaţie „pasageră" ( ori una sub semnul întrebării )!
Dar e foarte important să fiţi ATENŢI la modul de "manevrare" a prezervativului ( deschiderea lui şi "montarea", apoi e importantă mărimea, şi nu în ultimul rând "demontarea" acestuia ) - de asemenea, recomand VERIFICAREA prezervativului după FIECARE "partidă" ( să nu se fi rupt/tăiat; se poate verifica atât vizual, cât şi prin „umflare" uşoară, ca la un balon ) - pentru mai multă siguranţă!
Dacă folosiţi prezervativ de fiecare dată şi la fiecare "număr/partidă" ( ATENŢIE la modul de manevrare/desfacere şi "montare/demontare" ) NU există risc de sarcină ( siguranţă de 99-100 % ), DAR ( repet ) preferabil să-l verifici după partidă!
Să folosiţi prezervativ cu spermicid - chiar dacă se rupe, NU trebuie să disperi, deoarece este lubrefiat/tratat cu o substanţă spermicidă ( cu rol de distrugere a spermatozoizilor ) care va distruge eventualii spermatozoizi care ajung în vagin!
Sau să foloseşti un prezervativ simplu marca DUREX Extra Strength-strong sau Durex Extra Sefe ( sunt puţin mai groase ) + un lubrifiant spermicid - acţiunea contraceptivă este aceeaşi ( deci ai DUBLĂ "protecţie" )!
Burta e doar umflata pentru ca ai avut cuclu...nu esti insarcinata ai doar impresia...eu am patit asa acum 3 luni am facut protejat iar el a ejaculat pe cearsaf si ciclul mi-a intarziat 5 zile dar imi era umflata burta si cand am mers la medic mi-a spus ca nu e nimic, deci stai linistita dar daca chiar vrei fa-ti un test de sarcina ca sa fi mai linistita dar sansele sunt ZERO.
Nici vorba, nu poti ramane insarcinata, nu ai de ce sa iti faci griji! mult succesc in continuare!
BunaNu,nu ai motiv sa fi ingrijorata, sperma duce la fecundatie, fara sperma, nu exista nici un risc
Daca nu a ejacuat in tine nu exista nici o sansa sa fii insarcinata Stai calma :*
Uite,daca nu a ejaculat in tine nu poti sa ramai gravida, mai ales daca a facut-o in prezervativ chiar nu ai de ce sa-ti faci griji.
Nu,daca ati folosit prezervativ, nu ai de ce sa-ti faci probleme.stai linistita.
Avand in vedere ca tu esti putin foarte mult paranoica. Il inteleg si eu ca face misto.
Cum sa ramai insarcinata daca el nu si-a dat drumu in tine si a facut-o cu prezervativ.
Te-a lasat insarcinata Wireless
Serios, astea nu sunt intrebari pentru o fata care gandeste.
Daca ai 10 ani, da se explica Dar cand ai mai mult, se presupune ca acel creier e capabil sa judece LOGIC... Da dovada, ai google.
Asta probabil o sa iti zica multa lumea, din moment ce habarnai ce faci, si habarnai de capu tau, dc dumnezeu mai faci sex?
Nu o lua ca o ofensa, da dovada de maturitate, si nu mai intreba pe site asa ceva, pentru ca te faci de ras.
Btw, legat de ce i-ai zis lu traznee, nu uita ca in clipa cand ai scris pe site'ul asta intrebarea, ti-ai asumat riscut de a primit si raspunsuri bune, si raspunsuri rautacioase.
Grow UP!
Daca aţi făcut cu prezervativ nu ai cum să rămâi gravidă! De asta se şi numeşte "sex protejat"