| Anonimregesef a întrebat:

Daca am inghitit propria sperma din greseala, fiindca m-am masturbat si apoi am bagat mana in gura pot lua niste boli? Chiar am nevoie de raspunsuri serioase, fara injuraturi, va rog.

18 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si sperma aia nu tot din tine a iesit?
Copil imatur!

| RAY a răspuns:

Sa vezi daca nu naști tripleți

| Emilian65 a răspuns:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

What the.

| vlllaaddd a răspuns:

rolling on the floor laughing ce am citit

| AntonIacobescu619 a răspuns:

In niciun caz! Un amic a facut asta si s-a inaltat 5cm in ambele directii.Eu inca n am incercat, dar iti recomand tie sa continui!✌?

| Vladimir123779 a răspuns:

Salut nu cred ca ai ce bpli sa iei multe femei inghit sperma in timpul actului sexual si nu patesc nimic! Multu succesc in continuare numai bine!

| ElenaRaducan a răspuns:

De ce faci laba? Stii cate femei se chinuie cu vibratorul dau cu dildo?

| Cosmin3412 a răspuns (pentru ElenaRaducan):

? E ceva omenesc sa te masturbezi, chiar și oamenii cu relații o fac. Deci nu e ceva grav. Iar despre alea cu dildo, cred ca asta isi doresc.
Dacă și-ar dori O **** adevărată ar lăsa din pretentii, figuri, concepții și alte chestii si ar avea zi de zi un penis real sa le satisfacă. La femei e simplu, la bărbați mai greu.

| ElenaRaducan a răspuns (pentru Cosmin3412):

Uite ca eu vreau O**** adevarata. Nu d-aia care ''tin'' 5 minute. Poti?

Ce sa pot? Vrei sa ma încerci? Chiar dacă primul act durează mai puțin, a 2. a oara cu siguranță duce mai mult.

| ElenaRaducan a răspuns (pentru Cosmin3412):

Ai vazut-o doar in filme, asa-i? Da-i in cap in continuare!

Da,în ultimu timp am văzut-o doar în filme, ai dreptate. În schimb nu văd ce legătură are cu ce am spus eu?

| ElenaRaducan a răspuns:

''am inghitit propria sperma din greseala'' Fomica? Esti sarac?

| Paulaarepaula a răspuns:

Troll? Nu

| gianifasole a răspuns:

Salut poți lua boli foarte multe deoarece nu este normal sa ajungi asa te prost.

| Bocanc34 a răspuns:

Exista o posibilitate sa ai o mutatie genetica cu un cromozon xx astfel incat sa te insarcinezi singur. Eu zic sa vezi un ginecolog