In niciun caz! Un amic a facut asta si s-a inaltat 5cm in ambele directii.Eu inca n am incercat, dar iti recomand tie sa continui!✌?
Salut nu cred ca ai ce bpli sa iei multe femei inghit sperma in timpul actului sexual si nu patesc nimic! Multu succesc in continuare numai bine!
? E ceva omenesc sa te masturbezi, chiar și oamenii cu relații o fac. Deci nu e ceva grav. Iar despre alea cu dildo, cred ca asta isi doresc.
Dacă și-ar dori O **** adevărată ar lăsa din pretentii, figuri, concepții și alte chestii si ar avea zi de zi un penis real sa le satisfacă. La femei e simplu, la bărbați mai greu.
Uite ca eu vreau O**** adevarata. Nu d-aia care ''tin'' 5 minute. Poti?
Ce sa pot? Vrei sa ma încerci? Chiar dacă primul act durează mai puțin, a 2. a oara cu siguranță duce mai mult.
Ai vazut-o doar in filme, asa-i? Da-i in cap in continuare!
Da,în ultimu timp am văzut-o doar în filme, ai dreptate. În schimb nu văd ce legătură are cu ce am spus eu?
Salut poți lua boli foarte multe deoarece nu este normal sa ajungi asa te prost.
Exista o posibilitate sa ai o mutatie genetica cu un cromozon xx astfel incat sa te insarcinezi singur. Eu zic sa vezi un ginecolog