Fetelor nu le prea place sa le vorbești direct, trebuie sa le vrăjești într-un mod subtil.
Cu cât te vede mai disperat sa o ai,cu atât ea te va avea la degetul mic și chiar daca ii faci toate poftele și intri in relație cu ea,sa te gândești că nu ești singurul...și cu asta am zis tot ={
Daca ea nu pare interesanta de tine,cel mai probabil nu ai șanse,cum îți dai seama?
Nu este curioasa,răspunde sec,te lasă în seen.
Dar dacă manifesta puțin interes, ia-o ușurel, in fond nu toate fetele dezinteresate sunt și pe interes până la urmă, dar da, mare grija.
Multa bafta îți doresc!
Poate nu inseamna sigur, poate mai fi tradus si prin depinde deci nu spera deoarece ea nu a spus da sigur, se ai gîndeste, ce varste aveti voi?
Sa stii ca nu toti suntem la fel, indiferent de sex. unii suntem bazati pe lucruri abstracte, altii pe emotii, altii vrem lucruri concrete, ca si tine (banuiesc).
Din ce cred eu, esti inca mic si nu iti dai seama ce inseamna o relatie, s-ar putea sa confuzi atractia fizica ( sau purul impuls al fluturasilor din stomac) cu dragostea. Nici tu nu esti sigur ce simti, corect? Acum pune-te in locul ei si ce crezi ca a inteles ea: o fi vorba de sex, de o intalnire, de tema la mate...a, daca ma saruta data viitoare?
Deci omule, lucrurile concrete se bazeaza pe lucruri concrete, nu are ce sa-ti raspunda fata, ca nici ea nu stie, nu e vazatoare in viitor.
Pune-ti intrebarile astea: ce iti place la ea, cum poti comunica cu ea, cat de bine va intelegeti gandurile unul altuia, ce lucruri in comun aveti, ce drumuri aveti mai departe? Ah, am uitat, tu nici macar nu stii ce vrei de la ea! Ia-o usor atunci, prefa-te ca voiai doar un suc, o convorbire impreuna mai aprofundata... vezi si tu!
Davidandrei102 întreabă: