anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă am luat escapelle la 55 min după contactul sexual, 5 zile sangerare abundentă și 2 teste de sarcină negative efectuate dupa 21 de zile de la contactul sexual,mai sunt șanse de sarcină? Tin sa mentionez că am ciclu neregulat și luna asta încă nu a venit, doar am dureri de sâni si sunt mult mai sensibili, am fost in ziua 41 a cm in momentul actului sexual

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Intro asemenea situatie cum este cea descrisa de tine in prezenta intrebare, se poate afirma fara nicio retinere ca este cu totul/100% IMPOSIBIL sa existe o sarcina instalata chiar si pur ipotetica.
Convingerea exprimata rezulta si in baza presupunerii ca cel mai probabil actul sexual amintit a fost intretinut dupa ce au trecut cateva zile fata de ziua in care s-a produs OVULATIA.
Sau altfel spus, cel mai probabil actul sexual a avut loc in una din ultimele 10-11 zile ale ciclului menstrual, adica intr-o zi care a apartinut de PERIOADA INFERTILITATII ABSOLUTE a ciclului menstrual, perioada in care a fost ABSOLUT IMPOSIBIL sa se poata forma sarcina. Paastila Escapelle a fost folosita INUTIL, FARA ROST, LIPSIT DE SENS si cu totul IRESPONSABIL in cazul in care inainte de a administra acea ''bomba hormonala'' NU a fost efectuat testul de FERTILITATE si OVULATIE pentru a stabili foarte precisc daca in acel moment ai fost sau nu ai fost intr-o zi FERTILA.
Multa sanatate!

1 răspuns:
| anarosca78 a răspuns:

Pastila de a 2 a zi