| Sven a întrebat:

Daca am pupat o fata pe gat si i-am lasat un mic semn. inseamna ca am muscat-o, sau ca am pupat-o asa mai senzual? >:
Vreau sa mentionez ca nici nu a simtit cand am lasat semnul.

Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| missbee a răspuns:

N-a fost o mușcătură propriu zisă, e așa numita mușcătură din dragoste.
"Mușcătura din dragoste" este o vânătaie pe piele, cu un semn caracteristic rotund. Apare atunci când cineva este sărutat ceva mai puternic, în combinație cu sugerea pielii în același timp - aceasta este cea care cauzează, de fapt, vânătaia. Nu trebuie neapărat să fii mușcat cu dinții, pentru a avea un astfel de semn! De obicei durează o săptămână sau mai mult, până trece. Depinde cât de mare și vizibil este.

7 răspunsuri:
| 7lucian8 a răspuns:

Eu pronunt cuvintul,, supt,, cind ramine semn asa.

| St3fU a răspuns:

Si la mine s-a intamplat la fel.si am prins'o foarte foarte slab cu dintii.si i s-a invinetit.io de atunci o apuc doar cu buzele.n'oi mai apuc cu dintii deloc pentru ca ii ramane semn imediatstraight face si da.ai muscat'olaughing dar poate fi considerat sarut senzualthinkingbig grin

| pisoias29 a răspuns:

Cred ca in acele momente te implici cu totul si nu iti mai dai seama ce faci, probabil fata are pielea foarte sensibila happy cu siguranta a fost un sarut senzual

| dragutza_1869 a răspuns:

Ai pupat-o mai sensual,mai strins, ai "subto"pe pielea cea fina. spune-i sa se unga cu putina pasta de dinti, de dorit nu gel,(pe noapte).si va trece repede.sau cu ceva medicament care sterge vinataile

| Castiel a răspuns:

Depinde si de fatalaughing sunt unele care se invinetesc instant ca nesu altele nu.a fost unu mai senzual

| Nicky29 a răspuns:

Sven asta inseamna sa te lasi de dota happy Daca nu sti ce e ai adota apucate.Tu sti mai bine ce iai facuthee hee sau ereai beat?laughing

| damyy a răspuns:

A fost un supt dın dragoste.