Sigur ca se poate schimba data la care vine menstruatia! Noteaza, lunar, data la care iti vine. Te va ajuta sa tragi o concluzie sis a nu te mai sperii in situatii similare. Foarte multe fete au dereglari in primii ani.
Cel mai probabil e vorba de o dereglare. Nu te impacienta, de cele mai multe ori si stresul poate fi o cauza a intarzierii. Ia in calcul modul in care iti vine de obicei! E ceva neobisnuit? E prima data cand ti se intampla? Ai motive sa te gandesti la altceva, decat o problema medicala? In al catalea an de menstruatie esti? Gandeste-te la toate aceste lucruri. Daca nu poate fi un anumit motiv al intarzierii - si ma refer la cel mai nedorit si care implica o relatie intima, linisteste-te. Va veni! Dar noteaza undeva data fiecarei menstruatii. Iti va fi de folos!
Trebuia sa imi vina pe 9 am facut un test de sarcina este negativ. Da este cam ceva neosinuit. Se poate schimba data la care vine mentratia? Acum cateva luni venea pe 28 si tine 4 5 zile. Nu am motive sa ma gandesc decat la vreo problema medicala raceala sau infectie. Multumesc!
Semnele pot aparea cu cateva zile inainte, ca sa iti dau un exemplu, luna trecuta trebuia sa imi vina intr-o sambata: am avut dureri vineri, apoi sambata m-am simtit foarte rau, duminica totul a fost in regula si mi-a venit tocmai luni spre marti seara...iar testul de sarcina se face la 7 zile dupa constatarea intarzierii, iar 2 zile nu le poti considera intarziere...
Albinuta1234 transmitei urmatoarea observatie "doamnei" =)) Gretta : Toanti "Gretta" afirmatia ta : "Cand menstruatia nu vine lunar, inseamna dupa 9 luni vine barza :) " in afara de faptul ca este agramata dar este si FALSA/GRESITA. Citeste intrebarea urmatoare si vei vedea ca spui doar prostii =)) "Pot ramane insarcinata dacă nu am ciclu? Am 17 ani, nu am avut niciodată menstruatie regulată (îmi venea o data la 5-6 luni ). Am fost la diverși medici, mi-au spus sa aștept, am făcut analizece, ecografii, totul a ieșit în regula.În lunile decembrie ianuarie și februarie am făcut tratament cu progesteron și mi-a venit, însă după încheierea lui iar nu mi-a mai venit..." http://www.tpu.ro/......-5-6-luni/ Perseverezi, din greseala in greseala spre ....finala. :))
SOriilica întreabă: