anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am senzatia ca sunt insarcinata, si am citit cateva semne care le-am, 1. am senzatia ca am menstrutie
2. ma doare spatele

P.S inca nu mi-am inceput viata sexuala

15 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| MaiBineAnonimDecatCriticat a răspuns:

Tu ai probleme cu capul daca nu ai inceput viata sexuala cum dracu sa fii gravida

| OnuOnulică a răspuns:

Daca nu ai avut cu nici un barbat vreo relatie sexuala totul e bine.

| h3r a răspuns:

Și ce te chinuie?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-ai ce face, nu-i asa? lasa ca incepe scoala repede, uiti de prostii.

| NuMaContrazice a răspuns:

Sa nu te fu-ti cu nimeni si sa ramani gravida...
Daca asta nu-i ghinion atunci care-i laughing laughing

| Vi003 a răspuns:

Traiesti intr-o permanenta iluzie si nu-i bine nici pentru tine, nici pentru cei apropiati. Incearca sa discuti acest aspect al vietii tale cu un medic psihiatru. Nu amana!

| BlitzLikeXd a răspuns:

Daca n-ai facut cu nimeni deloc asta e

| Mirke a răspuns:

Daca nu te cheama "feciara" Maria, si nu ai inotata intr-un bazin de labari, sau vreo mare de spermatozoizi, e o boala asemanatoare cu cea a baronului de munchausen, cand citesti simptomele undeva crezi ca le ai, si fugi repede la doctor sa-l inebunesti, sunt multi batrani care se cred bolnavi si exagereaza pentru a primii atentie.

| GreenBubble a răspuns:

O sa ai tripleti!

straight faceCum sa fi insarcinata fiind virgina?laughing))

| Marrythenight a răspuns:

Nu ai cum sa fii insarcinata daca nu ai facut-o cu nimeni.

| Enanita a răspuns:

Buna!

Te plictisesti rau, nu-i asa?

Pa-pa!

| NiKoLeT a răspuns:

Hei, cazi cu picioarele pe pamint, sunt ceva disfunctii, du-te la medic, De unde sarcina fara relatii? POti sa ai asa simptome si fara ca sa fii insarcinata!

| adutza99 a răspuns:

Auzi, fata? Vorba alora din Las Fierbinti: Cum sa fii tu bortoasa(gravida) daca n'ai facut nimic cu nimeni? laughing
NORMAL CA NU ESTI GRAVIDA, dar poate ai alte probleme(o raceala, ceva) asa ca mai bine mergi la un medicwinking.

| Raaaaa a răspuns:

Vad ca te plictisesti tare.