Buna.Nu ar trebui in niciun caz sa te simti complexata din cauza celulitei, a vergeturilor, a alunitelor si a altor semne corporale care pot aparea in mod firesc, normal, odata cu trecerea timpului si implicit schimbarile fizicului.Eu ma indoiesc ca acel barbat are pielea perfecta.Complexele si lipsa de incredere pentru niste chestii banale au tot fost induse de media si de industria frumusetii because moneyyyyy.
Dar imi place ca acum gasesti in online persoane influente sau chiar pagini care indeamna la acceptare si iubire, mai ales pentru lucrurile pe care nu le poti schimba sau nu merita sa le schimbi.
Exemplu : https://www.instagram.com/stretchmarks__/
Daca este vorba doar despre sex, atunci nu are importanta cum arati, ca pe ala il intereseaza doar pasarica ta, nu celulita, burtica sau cat de esti de grasuta.
In orice caz, ar trebui sa dai jos 10-12kg, fiindca este cam mult pentru inaltimea ta.
Spui ca ai 1.60m si 62kg, cand greutatea normala este cu 10kg SUB inaltime, pentru fete, adica ar trebui sa ai 50kg la 1.60m.
Sa-i spuna cineva Violetei ca din iunie pana in noiembrie sunt niste luni si nu poate sti daca in prezent mai corespunde cu datele din intrebarea de atunci.Iar treaba cu inaltimea -10 e de pe vremea comunismului.
Chiar si asa, daca introduci aici https://www.medicover.ro/calculator-imc-indice-de-masa-corporala/ 62 de kg si 1.60 inaltime, scrie :
Indicele este: 24.22 Masă corporală normală
Masa corporală este normală. Ține o dietă bogată în fructe și legume, alături de un program zilnic mișcare pentru a menține o formă bună.
Poti incerca si aici https://calculator-imt.com/ro-md/
Este vina lui ca arata prea bine pentru tine, Eu zic sa gasesti unul mai potrivit tie. Daca doresti o opinie mai amanuntita poti sa imi trimiti poze cu amandoi si iti spun atunci.
Pina sa ajungi sa iti vada ala celulita, va trebuie sa il atragi, asa imbracata cu haine pe tine Daca ala nu-i atras de tine, nu ajungi tu sa te dezbrace ala si sa ii moara la intrare cand vede mozaicul ala pe unde il ai
Nu ai spus citi ani ai, daca ai 15 sau 25 si deja ai mozaic, cubulete sau alte forme, incearca si tu sa maninci mai putin, baga si tu ceva alergare, banui ca celulita asta o ai pe picioare, acolo apare asa sub acea forma, asa ca alergarea poate face ceva, cumva sa dai si tu mai bine.
Nr de kg raportat la inaltime, cei asta? Nu arata absolut nimic. Poti sa ai kg cate vrei, daca esti gras, ce folos.
Kg alea nu se raporteaza la inaltime, poti sa fii grasa si ai kg putine, sau sa ai kg multe si sa nu ai deloc grasime.
Nu mai raportati totul la greutate, nu arata nimic chestia asta.
Gindeste, o femeie culturista, sau un barbat culturist, cate kg crezi tu ca au?
Aia depasesc lejer suta, cand auzi, te gindesti automat la ce anume? Ca is obezi, car fi grasi, cand colo, aia nu au nici urma de grasime pe ei.
Dupa cum observi, greutatea nu arata nimic.
Daca ai dreptul sa te bucuri de sex, normal, orice om are dreptul sa se bucure de sex cu cineva, asta daca acel cineva se bucura si el alaturi de tine daca este curios sa se bucure, aici e problema.
Un barbat de care spui, si atragator si frumos, eu stiu, chiar de ai arata f frumos la fata, dar ai corp mai putin atragator, ai sanse mici spre deloc sa te bucuri de ce spui.
Barbatii nu se uita la o femeie la cum arata la fata, cel putin prima data. Tu gindesti din pct tau de vedere, asa se uita femeile la barbati, prima data se uita cum arata la fata, dupa la alte alea.
Ei barbatii se uita la fata femei altadata se uita la forme, daca se simt atrasi, se baga, te dezbraca, daca si dezbracata dai bine, ai pus-o de o mare bucurie
Dar de ai celulita si ala vede, ii moare la intrare si nu stiu cit de bucuroasa o sa mai fii
Pe de alta parte, un barbat f atragator si frumos pe deaspura, de regula nu-i asa de dotat, asa ca nu stiu cit de mare o sa fie bucuria ta. Bine ca sunt si exceptii, dar ma tem ca nu ai nimeri tu, chiar exceptia aia
Stiu, esti deja uda toata, esti in limba dupa ala cum arata, dar o sa iti treaca rapid, dupa ce ajungi in pat cu el, asta daca o sa ajungi.
Eu iti doresc bafta, incearca, pana la urma incercarea moarte n-are, nu ai ce pierde, daca ala accepta, dupa sa revii sa ne spui cum a fost, sa ne bucuram si noi alaturi de tine
Am doua puncte de vedere diferite la problema ta. Dacă te supăra aspectul tău sau nu te mulțumește pe deplin, ia atitudine și schimba ceva în loc sa ceri "toleranta". Si al doilea punct este, atitudinea recomanda o femeia mai bine decât măsurătorile în kilograme sau centimetri.
anonim_4396 întreabă: