Sa iti explic ceva in legatura cu visele.Sunt anumite vorbe babesti mai mult sau mai putin in care ne sunt explicate semnificatiile viselor.Ei bine dragul meu, nu pot spune ca eu cred acest lucru. De multe ori sunt persoane care ceea ce viseaza se si intampla, cum as fi eu. De multe ori visezi persoana pe care o iubesti cand adormi cu gandul la ea. Si faptul ca ai visat ca si ea te place poate asa o fi, sau poate doar a fost un simplu vis frumos. Nu iti pot da un raspuns concret datorita faptului ca ceea ce visam nu inseamna neaparat ca este si adevarat. Uneori se poate subintelege ca e doar un vis datorita perfectiunii, alteori ca e un cosmar datorita imposibilitatii.
Sper ca te-am ajutat si daca nu merit funda, macar un vot! Multumesc!
Ar insemna ca tu simti ceva pentru a cea fata si ca ea simte la fel si poate visul va deveni real dar inseamna ca voi amandoi simtiti acelasi lucru si trebuie sa mergi si sa ii spui pana nu e prea tarziu fundita?
Nimic visele sunt o parte din gandirea ta adica te-ai gandit cum ar fi sa va iubiti si ai adormit cu gandul asta si a aparut visul
Bună,
Visele sunt produsul activităţii subconştientului tău şi deci nu au nicio însemnătate practică. Dacă încerci să cauţi semnificaţiile unui vis, te dovedeşti a fi doar un tip naiv...
Buna si eu sunt in situatia ta am visat un baiat de care imi placea demult dar el nu stia insa si lui ii placea de mine.il visam aproape in fiecare seara era ceva incredibil nu puteam sa mi-l scot din minte dar oricum suntem departe si nu cred ca o sa ne mai intalnim cine stie. unele vise sunt adevarate...
Posibil sa vrei sa transformi visul in realitate si creierul tau proceseaza informatiile, cautand calea...
Anonima17191 întreabă: