Bună.
Și de ce ar trebui să-l intereseze persoana ta pe mess?
Viață reală nu mai există?
Pa, pa.
Nu te merita, da-i pace si tu sa iti vezi de trebruile tale ca nu are sens sa tanjesti dupa un baiat...
Succes!
Poate ca nu il mai interesezi sau poate ca asteapta sa il bagi tu in seama. Sau poate are ceva probleme. Cred ca cel mai bine ar fi ca daca vezi ca tot nu te contacteaza sa nu mai te gandesti la el pentru ca nu merita.
Ar fi două variante:
ori nu mai are net(ceea ce e greu de crezut) ori varianta pe care ai spus-o chiar tu.
Aici exista mai multe variante nu doar una sau doua cea mai probabila ar fi asta ca nul mai intereseaza dar poate baiatul are niste probleme deces in familie de ex care te marcheza mult si eu am trecut prin asta stiu cum este sau este posibiliatatea sa nu aiba net dar e cam cea mai greu de crezut varianta pur si simplu s-a plictisit baietii sunt ca corabiile vin si pleaca sper ca ti-am fost de ajutor
Pai am patit si eu ceva de genul, adica vorbeam in fiecare seara pe mess cu un tip si el se baga in seama intotdeauna pana cand deodata vorbeam tot mai putin si dupa nu mai intra deloc pe mine Ma uitam chiar acum in arhiva de pe mess si s-a bagat din nou in seama cu mine acum vreo saptamana si in urmatoarele zile a mai intrat pe mine, dar nu mai vorbim la fel ca inainte, dar macar a intrat pe mine Sincer n-am nici cea mai vaga idee de ce nu au mai intrat baietii astia pe noi, dar nu vreau sa ma amagesc asa ca tind sa cred ca nu ii mai interesam.Dar vezi poate vei avea si tu o surpriza si va intra pe tine din nou sau baga-te tu cu el in seama pe mess, vb despre nu stiu statusul lui (daca are), daca si-a schimbat avatarul, intreaba-l daca stie un film bun, poate acusi e ziua lui sau a ta, daca chiar il placi cauta orice oportunitate sa vorbesti cu el pentru ca de la o intrebare se poate ajunge la o conversatie si va puteti intelege bine din nou.
Probabil ca nu il mai interesezi, dar ce'ar fi sa il contactezi tu pe el? poate o sa ii trezesti din nou interesul...nu ai nimic de pierdut. Scuze, stiu ca nu ai cerut un sfat, dar ma gandeam ca poate te ajut
Mai este si a treia varianta, daca el nu te contacteaza poate eu s-a intamplat ceva...
Cine ride si glumeste sa nu crezi ca te iubeste, cine este mai tacut te iubeste foarte mult!
sweet_5357 întreabă:
George0197 întreabă: