Depinde de el/ea si de motivele pentru care a considerat necesara pauza.
Nimeni nu iti poate spune un interval de timp sigur.
Ceea ce e sigur e ca nu va rezista foarte mult daca te iubeste cu adevarat. Poate doar daca are niste motive serioase. Doar tu poti stii asta.
Pe scurt.Ideea e ca de la oricare dintre ei vine ideea cu "vreau o pauza" e clar ca vrea sa se desparta si nu stie cum. Dupa 1 saptamana pe cand o so/sa-l suni o sa zica ca si-o gasit pe altcineva si ca-l iubeste etc...
Daca te iubeste cu adevarat se va intoarce.
La timp nu pot sa iti spun deoarece poate fii de asteptat(poate) chiar si cateva ore! Acuma nu se stie, depinde...
Interesanta intrebare.
Daca el/ea iubeste cu adevarat se va intoarce. De obicei, oamenii ar renunta la orice pentru persoana iubita, chiar si la demnitate. In cat timp s-ar intoarce? Dupa parerea mea nedeterminat. Poate sa se intoarca in 1 zi, 1 luna, 1 an etc. Oricum, depinde si care a fost motivul despartirii.
Parerea mea este ca intr-o relatie nu exista pauze. Daca ti-a cerut asta e clar ca ceva nu merge bine si ar trebui sa discutati asupra acestui aspect.
4 zile maxim daca nu adios fi sigur/sigura ca tea inselat in acest interval daca se intoarce dupa 3 zile nu 4 atuncea iarta-l/iarto si impacativa si happy end.
Eu m-am despartit de prietenul meu acum 4 luni, din cauza unor prieteni, recunosc.Dar i-am zis abia acum 2 luni. dupa ce s-au intamplat mai multe lucruri. De intors se poate intoarce oricand, doar sa fie destul de puternic/a sa recunoasca daca vrei da add sasuke_ayumy (stiu, id vechi) sa vorbim poate te ajut, si poate poti si tu sa imi dai un sfat
Pyskiss întreabă: