| Pyskiss a întrebat:

Daca apare in relatia voastra o pauzastraight face
Ea/El nu mai vrea sa fiti impreuna.
Daca o/il iubesti o/il lasi liber/a, daca te iubeste se va intoarce? e drept...
Si cat ar fi timpul maxim de asteptat...sa stim ca ne iubestestraight face

8 răspunsuri:
| NickiMinaj a răspuns:

Pauzele sunt de ****, daca vrea pauza sa nu aiba impresia ca-l astept happy

| DeeaMarry a răspuns:

Depinde de el/ea si de motivele pentru care a considerat necesara pauza.
Nimeni nu iti poate spune un interval de timp sigur.
Ceea ce e sigur e ca nu va rezista foarte mult daca te iubeste cu adevarat. Poate doar daca are niste motive serioase. Doar tu poti stii asta.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Pe scurt.Ideea e ca de la oricare dintre ei vine ideea cu "vreau o pauza" e clar ca vrea sa se desparta si nu stie cum. Dupa 1 saptamana pe cand o so/sa-l suni o sa zica ca si-o gasit pe altcineva si ca-l iubeste etc...

| Anonima264 a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat se va intoarce.
La timp nu pot sa iti spun deoarece poate fii de asteptat(poate) chiar si cateva ore! Acuma nu se stie, depinde...

| AxyTM a răspuns:

Interesanta intrebare.
Daca el/ea iubeste cu adevarat se va intoarce. De obicei, oamenii ar renunta la orice pentru persoana iubita, chiar si la demnitate. In cat timp s-ar intoarce? Dupa parerea mea nedeterminat. Poate sa se intoarca in 1 zi, 1 luna, 1 an etc. Oricum, depinde si care a fost motivul despartirii.

| Flp a răspuns:

Parerea mea este ca intr-o relatie nu exista pauze. Daca ti-a cerut asta e clar ca ceva nu merge bine si ar trebui sa discutati asupra acestui aspect.

| Ionut_Matei_1994 a răspuns:

4 zile maxim daca nu adios fi sigur/sigura ca tea inselat in acest interval daca se intoarce dupa 3 zile nu 4 atuncea iarta-l/iarto si impacativa si happy end.

| Kiwiixxd a răspuns:

Eu m-am despartit de prietenul meu acum 4 luni, din cauza unor prieteni, recunosc.Dar i-am zis abia acum 2 luni. dupa ce s-au intamplat mai multe lucruri. De intors se poate intoarce oricand, doar sa fie destul de puternic/a sa recunoasca happy daca vrei da add sasuke_ayumy (stiu, id vechi) sa vorbim happy poate te ajut, si poate poti si tu sa imi dai un sfat happy