| julieta a întrebat:

Daca ar fi renuntati la un lucru pentru persoana iubita care ar fi acela?! ce ati fi dispuse(si) sa faceti?!

Răspuns Câştigător
| CevaNormal a răspuns:

Se pare ca ai fi dorit sa ai un raspuns la situatia ta, punand intrebari happy, pai uite daca intr-adevar se merita atunci nimic nu este comparabil cu dragostea si fericirea adevarata

14 răspunsuri:
| Crs a răspuns:

Am renuntat la fumat si la orgoliu

| lacrimi a răspuns:

Tot ce imi sta in posibilitati! Orice pot!

| Licurici_2296 a răspuns:

M-as fi indepartat de ai mei, chiar daca imi ofereau protectie, iubire si bani, ca sa fiu cu el. Insa a vrut sa incheiem relatia, sa ii demonstrez ca ma indepartez de ei si apoi probabil sa fim iar impreuna. I-am ales pe ai mei... gata...trece si asta :-

| motanelul a răspuns:

Depinde cat de mult o iubesti pe acea persoana

| Yume_2563 a răspuns:

Acest lucru inca nu il poate raspunde nimeni...depinde de situatie in momentul respectiv. Ce as fi dispusa sa fac? hmm... orice daca il iubesc cu adevarat ( bine. orice in limita posibilului ^o^ )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu renunt la nimic pentru nimeni. Daca cineva se va indragosti de mine, o va face pentru ca ma place asa cum sunt, cu bune si cu rele si nu va fi nevoie sa renunt la ceva.Sunt dispusa sa comunic si sa ajungem la anumite compromisuri care ne pot imbunatati relatia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu renunt la nimic din simplu motiv ca iubirea nu-i conditionata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am renuntat la celelalte femei, la fumat, si am preluat din sarcinile aparute in plus, pentru a fi egali. da ea tot are mai multe ca mine.nu stiu cum face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@tepes, ce-ai facut?! imi poti trimite numarul de tel al sotiei tale? sa-mi spuna si mie reteta? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@nekane-te pregatesti cumva? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. toata lumea ar face orice... 2. daca te va iubi nu te va pune sa faci nimic pentru. el va asta cu tine asa cum esti... asta cred eu

| magdayry a răspuns:

Pentru ca am vazut cate e in stare sa faca pentru mine, eu i-as pune viata in palme si as renunta la ea ca lui sa nu i se intample ceva rau.

| coxy a răspuns:

Pana acum am renuntat la fumat.Cand iubesti esti dispus sa faci orice schimbare de dragul persoanei iubite cu conditia ca ea/el sa nu exagereze.